16 / 05 / 2024

Polonezköy imarında son durum

Polonezköy imarında son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Polonezköy imar planı hakkında yaptığı açıklamada; Polonezköylülerin itirazları var. Bunlar inceleniyor. Bu konuyu güzel bir şekilde halletmeye çalışacağız, dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

1938 yılında İstanbul'un imar planı için 17 milyon TL ayrılmış!

1938 yılında İstanbul'un imar planı için 17 milyon TL ayrılmış. Söz konusu planın iki üç senede bitmesi planlanmış.

1952 yılında İstanbul'un imar planı yapılmış!

1952 yılında Belediye tarafından İstanbul' un imar planının yapılmasına karar verilmiş.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1934 yılında İstanbul'da imar için ilk adım atılmış!

İstanbul'un imar çalışmaları için 1934 yılında düğmeye basılmış. Söz konusu proje için Alman ve Fransız uzmanlardan destek alınmış.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

1942 yılında İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış!

1942 yılında Cumhuriyet'in 500'üncü yıldönümüne özel İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış. Projenin 11 senede tamamlanması planlanmış...

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? 

İmar affı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan imar barışı için vatandaşlar ''İmar affında son durum ne? İmar affı ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? Şartlar neler? '' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte affı ile ilgili son  dakika gelişmeler...

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Polonezköy imarında son durum Haberi

Polonezköy imarında son durum

Polonezköy'deki 1/1000 ölçekli Polonezköy Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı'na sivil toplum kuruluşları ve Polonezköy sakinleri tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na itirazlar gelmişti. 



İstanbul Bülten'e açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce konuyla ilgili Polonezköylülerin itirazları var. Bunlar inceleniyor. Kamuoyundan aldığımız bilgiler ve orada yaşayan insanlardan aldığımız bilgiler ışığında çevrecilerle de görüşerek, milletimiz için en doğru kararı vermeye çalışacağız. Bu konuyu güzel bir şekilde halletmeye çalışacağız, dedi.


İdris Güllüce kimdir?
1/1000 ölçekli imar planı nedir?


Kübra...