21 / 07 / 2024

polonyaya gelen yatırımcılar

polonyaya gelen yatırımcılar

Nomura stratejisti Timothy Ash, Türkiye için pozitif bir resim çizdi ama esas yıldız gelişen Avrupa ülkeleri yorumunu yaptı. Peki Timothy Ash yorumunda neler söyledi?

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

İslam Memiş, altın takvimini açıkladı! Frene basan altın için şimdi alım zamanı! Yatırımcılar geç kalmadan hemen koşun

Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda ABD'den gelen verilerin etkisi ile bir anda yükselirken yatırımcıların çoğu altın alım fırsatını kaçırdı. İslam Memiş ise altın takvimini açıklayarak yatırımcıları uyardı. Frene basan altın için şimdi alım zamanı! Yatırımcılar dikkat, geç kalmadan alın...

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla ABD'de görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, J.P. Morgan'ın düzenlediği Yatırımcı Semineri'nde dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla bir araya geldi.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın için başlatılan savaşın nasıl fırsata çevrileceğini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Altın piyasasının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, altın yatırımcılarına dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Türk yatırımcıların lüks konutta tercihi Dubai oldu!

Ülkemizde yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında da bazı benzer uygulamalar yer alıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım şartının 750 bin dirheme karşılık gelen yaklaşık olarak 205 bin dolara düşürülmesiyle, Türk yatırımcılar Dubai’de adeta yatırım turuna çıktı.

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yatırımcılarını sanal dolandırıcılığa karşı uyardı.

polonyaya gelen yatırımcılar Haberi

polonyaya gelen yatırımcılar

Nomura CEEMA Baş Stratejisti Timothy Ash, bir dönem Türkiye ile birlikte değerlendirilen Polonya’nın büyümede benzer hareket etse de enflasyonda başarı sağladığına işaret ederek “Polonya ile Türkiye ayrıştı. Enflasyonu artık düşük. Yüzde 1-2’lerde seyrediyor. Türkiye’de enfl asyon yüzde 7-8’lerdeyken neden Polonya’da enfl asyon yüzde 1-2. Bence sebebi Merkez Bankası politikaları” dedi ve ekledi: “Polonya’nın çok sade bir merkez bankası politikası var. Türkiye’nin ise çok komplike. Üstelik bu iki ülkeye gelen yatırımcı tabanı da çok farklılaştı. Polonya yatırımcısı paniklemiyor. Polonya tahvilini alan yatırımcı Alman bonolarına yatırım yapan yatırımcı. Gittiği yerde kalıyor. Türkiye’ye ise gelen yatırımcı tipik gelişmekte olan ülke yatırımcısı. Panikleyip kaçıyor. Türkiye’nin Polonya modeline bir bakması...