21 / 05 / 2024

profesörler

profesörler

Haliç köprüsüne çürük diş dolgusunu yapılmış, sorun halının altına süpürülmüştür. En kısa sürede sorun, kalıcı çözüme kavuşturulmalıdır

İnşaat sektörü, konkordato ilan eden sektörler arasında zirvede! 

İnşaat sektöründe iflaslar peş peşe açıklanırken, konkordato ilan eden firmaların sayısı da sektörler arasında zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Deprem profesörlerinin yorumları vatandaşları ikiye böldü! Hangi profesöre inanalım? Niçin?

Yurt genelinde süren sarsıntılar gündemde yer almaya devam ediyor. Deprem korkusu vatandaşları tedirgin ederken, deprem profesörleri tarafından ise farklı yorumlar gelmeye devam ediyor. Peki hangi profesöre inanalım? Niçin?

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Ünlü profesörün dolar tahmini panik yarattı: Vatandaşlar ev ve arabalarını satarak dövize yöneldi!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve Birleşmiş Milletler raporu, Türk Lirası'nın değer kaybını ve doların geleceğini analiz ederek önemli uyarılarda bulundu. Dış borçlardaki yüksek risk, cari açık ve reel faiz politikası gibi faktörler, doların Türk Lirası karşısında değerini nasıl etkileyec

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan 'Dolar 7 TL' açıklaması!

Ünlü ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, bir canlı yayında çok sayıda izleyiciye hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu. Doların mevcut durumunda yaklaşık 7 TL olması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, bu konuda detaylı bilgiler paylaştı. 

Finansal terim indikatör ne demek? İndikatörler ne işe yarar?

Dolar, kripto, altın ve borsa yatırımcıları tarafından takip edilen konulardan biri olan indikatör, finansal bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılara al sat işlemlerinde sinyal gösteren indikatörler, önemli yol göstericilerdir. İşte indikatörler hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

Profesör Özgür Demirtaş'ın dolar açıklamaları şok etkisi yarattı! Döviz baskısı turizmcileri yaktı!

Turizm sektörüyle ilgili kısa bir açıklama yapan Profesör Özgür Demirtaş, turizmciler arasında endişeye yol açtı. Açıklama, sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

profesörler Haberi

profesörler

Haliç Köprüsü’nün orta şeridindeki bağlantı yerlerinde önceki gün meydana gelen ayrılma İstanbul trafiğini felç etti. Saat 09.30’da köprüdeki ayrılmayı fark eden sürücülerin yaptığı ihbar sonrası, polis önce orta şeridi trafiğe kapattı. Trafik kontrollü olarak yan yoldan verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Karayolları uzmanlarının yaptığı inceleme sonrası ise köprü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Kilometrelerce uzunluğunda araç kuyrukları oluştu, İstanbul’daki trafik çilesine bir yenisi eklendi. Peki sorun nasıl çözülecekti? Uzmanlar, köprü üzerinde meydana gelen 20 santimetrelik yükseltinin asfalt dökülerek kapatılmasına karar verdi ve köprü saat 18:00 sıralarında trafiğe açıldı. Peki hayati soru: Haliç Köprüsü'ne yapılan asfaltlama çalışması ne kadar idare eder? Köprü güvenli mi?


Asfaltla çürük dişe dolgu yapıldı köprü bir an önce düzeltilmeli


İdare tarafından da...