18 / 05 / 2024

Pütürge deprem konutları

Pütürge deprem konutları

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde evleri zarar görenler için yapılan 104 konut hak sahiplerine kurayla teslim edildi.

Deprem konutları sahiplerini buluyor! AFAD 30.723 deprem konutları kura sonuçları nasıl öğrenilir? 

AFAD, Türkiye genelinde meydana gelen afetler sonucunda mağdur olan vatandaşlar için önemli bir adım olan deprem konutlarını hak sahiplerine ulaştırmak için kura çekim çalışmalarını sürdürüyor. Şubat ayında yaklaşık olarak 46 bin konut sahiplerine teslim edilmişti.

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Japonya’dan deprem konutlarına destek!

Japonya’da Türk iş insanı Murat Enşici’nin başkanı olduğu Kader Birliği Derneği (GOEN) Hatay’da Çaycuma Belediyesi tarafından hayata geçirilen deprem konutlarından birinin finansmanını üstlendiğini duyurdu.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Malatya açıklaması: 4.5 şiddetinde sallandı, devam edecek! 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.36 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

2023 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen kentlerde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki 2023 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Malatya Battalgazi'deki deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte söz konusu deprem konutlarında son dakika...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Pütürge deprem konutları Haberi

Pütürge deprem konutları

Malatya Pütürge'de 24 Ocak tarihinde meydana gelen depremde evleri zarar görenler için yapılan 104 konut hak sahiplerine kurayla teslim edildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhtarlar Toplantısı nedeniyle Pütürge'de bulunan Vali Aydın Baruş, teslimi yapılacak olan 104 adet konutun kura çekimi törenine katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Pütürge Dumlupınar Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura törenine Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İlçe Kaymakamı Batuhan Taşgın, İlçe Belediye Başkanı Mikail Sülük, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker, siyasi parti temsilcileri, TOKİ temsilcileri, yüklenici firma yetkilileri ve hak sahipleri de iştirak etti.

Vali Baruş, törendeki konuşmasında, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 24 Ocak depreminden sonra bir de pandemi süreci olması sebebiyle yapılacak çalışmaların biraz aksadığını bildirdi.

Depremden evleri zarar gören vatandaşların evlerinin...