01 / 05 / 2024

rant değeri yüksek bölgeler

rant değeri yüksek bölgeler

TÜRKİYE 'nin en büyük konut şirketlerinden birisi olan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İzmir'in rant değeri en yüksek bölgesi İnciraltı'nda arsa sahipleri ile masaya oturdu.

Asgari ücret Euro bazında en yüksek seviyesine bu yıl erişti!

Asgari ücret dolar ve Euro bazında en yüksek rakamlara erişse de Avrupa’da en düşük ücret olmaktan kurtulamadı. Türkiye’nin asgari ücreti Avrupa’da en düşük 5’inci ücret olarak belirlendi. 

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Restorasyon nedir? Restorasyon süreci nasıl işler?

Aslını bozmadan onarmak anlamına gelen restorasyon, günlük hayatta en çok, yapıların onarımında kullanılmaktadır. Ancak bu yapılar özel olduğu için tarihi ve mimari değeri yüksek alanları içermektedir. Peki tarihi eserlerin restorasyonu ne anlama gelir ve restorasyon süreci nasıl işler?

Arsada yaz festivali başladı! Yüzde 30 indirim ve 0,99 faizle kredi imkanı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından biri olan Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.

Türk Lirasının reel değeri mayıs ayında yüzde 1,88 geriledi!

Merkez Bankası verileri kapsamında reel efektif döviz kuru endeksi mayısta, TÜFE bazında nisandaki 59.03 seviyesinden 57.92 bandına geriledi. Böylece mayısta TL’nin reel değeri yüzde 1,88'e indi.

Tether piyasa değeri yükselişte! Resmen tüm zamanların altın çağında!

Tether, dünya çapında yatırımcılara finansal bağımsızlık sağlama misyonunda büyük bir adım attı. Tether'in stabil kripto para birimi olan USD₮, tarihindeki en yüksek değere ulaşarak yeni bir zirve yaptı.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

EYT’de kimlere yüksek maaş bağlanacak? Bunu yapanlar yaşadı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi bugün kabinede görüşülüyor. Peki EYT’de hangi gruplar daha yüksek maaş alabilecek? İşte yanıtlar…

rant değeri yüksek bölgeler Haberi

rant değeri yüksek bölgeler

İki kez toplantı yapan şirket, vatandaşlara 'hasılat paylaşım modeli'teklifini sundu. İnciraltı-Bahçelerarası Tabiatını Güzelleştirme ve Değerlendirme Derneği Başkanı Ekrem Şen, "Teklifleri yeterli gelmedi. Koşulları uygun değil. Bize 'bakanlıkta plan yaptırma gücümüz var'diyerek geldiler" dedi.


İzmir 9 Eylül...