02 / 05 / 2024

Relax Plus kiralıki

Relax Plus kiralıki

Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve 'Hayatın Artısı' sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanı ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Konutta tablo kararıyor: Satılık ve kiralık ev fiyatları durgunlukta bile artıyor!

Ev alacak milyonlarca kişi konut fiyatlarının nasıl seyredeceğini merak ediyor. Ekonomimcom köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde piyasayı değerlendirdi. Peki satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak?

Kiralık konut için kefil olacakları ilgilendiriyor! İşte tüm detaylarıyla merak edilenler!

Kiralık konut için eşine dostuna kefil olan kişiler de anlaşmazlıklarda arabulucunun yolunu tutuyor. Kefil olarak imza atan kişiler yalnızca kira değil hasar, zarar, aidat borçları ile de karşı karşıya kalabiliyor. İşte kiralık konut için kefil olacak kişilerin kontratı imzalamadan önce dikkat etmes

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

PlayStation Plus'ta 1099 TL’lik oyunlar ücretsiz! 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

Aralık ayında PlayStation Plus abonelerine sunulacak oyunlar belli oldu. Öyle ki yalnızca iki oyun, toplamda 1099 TL değerinde.

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Kiralık araca talep arttı! Günlük araç kiralama fiyatları ne kadar? Yolcu360, Avis, Garenta 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları pek çok kişi tarafından araştırmaya başlandı. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung zammı Teknosa'ya yansımadı! İşte Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra 2022 Nisan fiyat listesi...

Samsung, en yeni telefonlarına yeni aya girerken zam yaptığını duyurdu! Bu zamları görünce pek çok kişi gözlerine inanamadı! Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy S22 serisinin fiyatları ne kadar? İşte Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra 2022 Nisan fiyat listesi...

Relax Plus kiralıki Haberi

Relax Plus kiralıki

FIRAT Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'a renkli lansman. Ankaralıları kompakt yaşam alanıyla tanıştıran Relax Plus'ın lansmanına Tuğba Altıntop, Zeynep Mansur, Simge Tertemiz ve Tatiana Tsvikevich katıldı. Ömer Faruk Fukara, Ankara'nın çehresini değiştiren yenilikçi projeleriyle, yıllardır binlerce aileyi istedikleri eve kavuşturduklarını belirtti. Çevreye duyarlı ve yeşil çözümleri önemsediklerinin altını çizen Fukara, projelerinin tasarım aşamasından anahtar teslim aşamasma kadar her süreçte uluslararası standartların yanı sıra kurumsal standartları da uyguladıklarını vurguladı. Fukara "Bütün bu standartların ana hedefi evinizde mutlu ve huzurlu olabilmenizdir" dedi. Relax Plus'ı günlük yaşama uyum sağlayacak, ev yaşamını keyifli hale getirecek bir proje olarak tasarladıklarını söyleyen Fukara, genç, dinamik, keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturduklarına dikkat çekti. 


ULAŞILABİLİR FİYATLAR

 149 binden başlayan fiyatlarla...