04 / 05 / 2024

reysaş depo alanını 1 milyon metrekareye çıkartacak

reysaş depo alanını 1 milyon metrekareye çıkartacak

Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, artan tüketim talebi ile genişleyen üretimin sonunda daha fazla ürün taşınması ve depolanması ihtiyacını ortaya çıkardığını ve bu durumun artarak süreceğini söylüyor.

Avcılar Tahtakale'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi'nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz’da pek çok alanın sit derecesi düşürüldü! Kuzey Ormanları'nda rant tehlikesi! 

Beykoz’da ormanlık alanların da yer aldığı pek çok alanın sit derecesi düşürüldü. Uzmanlar bunun bir tehdit olduğunu ve sit derecesi düşürülen bu alanların ranta açıldığını savundu. İşte ayrıntılar...

SSK, BağKur, memur emeklilerine Mart şoku: 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi!

SSK, BağKur, memur emeklilerinin maaşlarında yılın 2 ayında yaşanan erime açıklandı. 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 319 bin 800 metrekarelik riskli alanın imar planı revizyonu askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Riskli Alanın yaklaşık 31,98 ha kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıkarıldı.

reysaş depo alanını 1 milyon metrekareye çıkartacak Haberi

reysaş depo alanını 1 milyon metrekareye çıkartacak

Lojistik, ekonominin lokomotif sektörlerinden biri. Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, artan tüketim talebi ile genişleyen üretimin sonunda daha fazla ürün taşınması ve depolanması ihtiyacını ortaya çıkardığını ve bu durumun artarak süreceğini söylüyor.

Döven, sektörün lokomotif etkisi ile hizmet verdiği diğer sektörlerin de büyümesine olanak sağladığının altını çiziyor. Özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesi civarındaki depolama kapasiteleri ve araç sayılarındaki artışa dikkat çeken Döven, bu artışın lojistik sektöründe hem potansiyelin hem de pazarın birlikte büyüdüğünün ispatı olduğuna vurgu yapıyor. Sektörün büyiimesindeki bir diğer etken olan şirket birleşmelerini de değerlendiren Döven, "Birleşmeler, sinerji yaratma ve büyüme açısından önemli adımlar. Birleşmeler sonucunda şirketler gerek yurtiçinde gerekse dışında varlıklarını güçlendirerek devam ettiriyor. Şirket birleşmelerine sektörel olarak bakıldığında ise en zor birleşmelerin lojistik...