10 / 05 / 2024

Rıfat Keleş kimdir

Rıfat Keleş kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Rıfat Keleş, bu görevine Nisan 2013’te atanmadan önce aynı müdürlükte Raportörlük, Müdür Yardımcılığı görevlerindeydi. Peki Rıfat Keleş kimdir? İşte cevabı...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu. Peki, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Rıfat Keleş kimdir Haberi

Rıfat Keleş kimdir

Rıfat Keleş kimdir?


20 Ocak 1974 tarihinde Düzce’de doğdu. 1984 yılında Cumayeri Merkez İlkokulu'ndan, 1988 yılında Bolu Anadolu Lisesi orta kısımdan, 1991 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nden 1995 yılında Orman Mühendisi olarak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. 


Halen aynı üniversitenin Orman Entomolojisi ve Koruma Kürsüsünde Yüksek Lisans çalışmaları devam etmektedir. Bunun yanında Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalında “Kent Yönetimi ve Çalışmaları” Yüksek Lisans Programına da devam etmektedir. Eş zamanlı olarak Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programında öğrenim görmektedir. 


İş hayatına 1995 yılında başlayan Rıfat Keleş, 1995-1997 yılları arasında özel sektörde Şantiye Mühendisliği ve Şantiye Şefliği yaptı. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde memuriyet hayatına başladı. Burada 1997-2002 yılları arasında Üretim Mühendisliği, Bölge Mühendisliği, Tanıtım...