05 / 05 / 2024

Rıhanı And Salman İnşaat nerede

Rıhanı And Salman İnşaat nerede

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Ev almak isteyenler dikkat! Konut fiyatlarındaki düşüş devam edecek mi?

İnşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Bursa Grup İnşaat A.Ş. Koordinatörü Mustafa Andıç, konut fiyatlarının enflasyonun altında ilerlediğini söyleyerek, bu durumun bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ev hanımlarına emeklilik primi ne kadar? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımlarının emeklilik durumu şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. İşte ev hanımlarının emekli olma şartına dair araştırılanlar!

Samsung GE83X/AND Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerde satılıyor? Ne kadara satılıyor ?29 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarına mutfakta pratik yemek yapma gibi kolaylıklar sağlayan mikrodalga fırınlar adeta bir kurtarıcı gibi.

Ev hanımları bu tasarruflu çamaşır makinesi tam sizlik! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarını düşünen bu indirim kampanyasını kaçırmayın!  Bu ürüne 1000 TL indirim ile sahip olabilirsiniz.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 98. sayısı yayınlandı. Peki konut sektöründe Ocak 2022'de neler yaşandı?

HalkBank’tan ev hanımlarına sıfır faizli kredi! Devlet kadınlara 100 bin TL verecek…

HalkBank, ev hanımlarına sıfır faizli kredi desteği veriyor. Kadın girişimci kredisi ile birlikte kendi işini kurmak isteyen kadınlara 100 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan HalkBank Genel Müdürü Arslan, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade etti

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ikinci yarısında neler yaşandı?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı Raporu yayınlandı. Peki 2021 yılında gayrimenkul sektöründe neler yaşandı? İşte Colliers International tarafından hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı raporu...

Konut sektöründe Aralık 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 97. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Aralık ayında konut sektöründe neler yaşandı?

Konut sektöründe Eylül 2021'de neler yaşandı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay düzenli şekilde yayınlanan "Periskop Analiz" yayınının 95. sayısı yayınlandı. Peki 2021 Eylül'de konut sektöründe neler yaşandı?

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Rıhanı And Salman İnşaat nerede Haberi

Rıhanı And Salman İnşaat nerede

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres:Molla Gürani Mah.Muratpaşa Sk. Yeni Han Apt.No:2/109...