22 / 05 / 2024

Rönesans avrupa yatırımları

Rönesans avrupa yatırımları

Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Tüneli’ nde imzası bulunan Rönesans Holding’ in yeni vizyonu Avrupalı şirketleri satın alarak, bu kıtada da söz sahibi olmak…

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımları Avrupa'yı korkuttu!

Uluslararası haber ajansı Reuters, Türkiye'nin Balkanlardaki yatırımlarını dünyaya servis etti. Ajans, AB liderlerinin Balkan ülkeleriyle apar topar zirve düzenlemesine dikkat çekti..

EBRD'nin Türkiye'deki yatırımları 1.5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı, Türkiye’ye yatırımlarının bu yıl 1.5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti...

İstanbul'da gayrimenkul yatırımları azalıyor!

İstanbul, 2012’de 30 Avrupa metropolü içinde, gayrimenkul yatırımları listesinde zirvedeydi. Bölgedeki istikrarsızlık yüzünden 5 yılda son sıraya indi.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gazi Çelik: Avrupa'dan gelecek yatırımları bekliyoruz!

Gazi Çelik "Artık banka kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesini ve Avrupa'dan gelecek hemşerilerimizin yatırımlarını bekliyoruz" dedi.

İstanbul AVM yatırımlarının başkenti!

Türkiye'deki 369 AVM'nin 116'sına ev sahipliği yapan İstanbul için arz fazlası tartışmaları sürerken yatırımlar hız kesmiyor. 2017 sonuna kadar 881 bin metrekarelik yeni AVM alanı eklenmesi beklenen kent, bu konuda Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Rönesans avrupa yatırımları Haberi

Rönesans avrupa yatırımları

Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Tüneli’nde imzası bulunan Rönesans Holding’in yeni vizyonu Avrupalı şirketleri satın alarak, bu kıtada da söz sahibi olmak… Dünyanın en büyük 100 kuruluşu içinde 64’üncü sırada olan Rönesans, bu yıl 40-50 kuruluş arasında yer almayı hedefliyor.


Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, Avrupa ekonomisinin içinde bulunduğu zorluklar nedeniyle Rönesans’ın büyüme sürecine katkıda bulunacak dış satın almalara yoğunlaştıklarını belirterek, “Hedefimiz organik büyümenin yanı sıra yapacağımız dış satın almalarla gelecek 5 yılda dünyada  ilk 20 içine girmek. Satın almalar bizi daha da hızlı bir şekilde çok ulusluluk ve çok kültürlülük yolunda yukarılara taşıyacak” dedi.


Türkiye’nin yanı sıra Rusya ve BDT ülkeleri başta olmak üzere yakın coğrafyalarda  önemli altyapı projelerine imza atan ve bu bölgelerde gayrimenkul geliştirme,  inşaat ve...