09 / 05 / 2024

Rönesans Holding Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde

Rönesans Holding Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde

RC Rönesans İnşaat İcra Komitesi Başkanı Uğur Koyunoğlu, “ Endüstriyel projelerdeki yapılanmamız, çıtayı daha da yükseklere çıkaracağımızın habercisidir. Hedefimiz ilk 5 arasına girmek ” dedi...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs altında uzun süreli bir ralli tüm şartların oluştuğunu söyledi ve yatırımcılara hazırlıklı olun çağrısında bulundu.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla ABD'de görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, J.P. Morgan'ın düzenlediği Yatırımcı Semineri'nde dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla bir araya geldi.

Dünyanın en büyük bakır şirketinin kapısına hükümet tarafından kilit vuruldu

Şili’nin Puchuncavi bölgesinde dünyanın en büyük bakır üretim fabrikası olan "Codelco"nun çalışanları protesto gösterisi düzenledi. Hükümetin Şili'nin Çernobili olarak bilinen Ventanas bölgesinde bulunan fabrikayı kapatma kararı almasının ardından çalışanlar, fabrika bahçesinde toplandı.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Rönesans Holding Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde Haberi

Rönesans Holding Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi lisesinde



Rönesans Holding, “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 64’den 53. sıraya yükseldi.



RC Rönesans İnşaat İcra Komitesi Başkanı Uğur Koyunoğlu, Rusya ve Türkmenistan’daki sanayi inşaatlarının, şirketin başarısında büyük rol oynadığını vurgulayarak, “Endüstriyel projelerdeki yapılanmamız, çıtayı daha da yükseklere çıkaracağımızın habercisi. Hedefimiz ilk 5’e girmek” dedi.




Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’nin, müteahhitlerin bir önceki yıl uluslararası faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı liste, bu alanda en önemli veri olarak kabul ediliyor. 2006 yılından beri ENR listesinde yer alan Rönesans, söz konusu yıl 86. sıradan giriş yapmıştı.  

Koyunoğlu, ABD ekonomisindeki toparlanmaya 2015’den sonra Avrupa’nın da katılacağını, bunun yatırımlarda ve sektörde canlanma yaratacağını söyledi. ENR listesinde Türk firma sayısından çok, ciro artışlarının önemine değinen Koyunoğlu, “Ciro artışları, dünyadaki pastadan Türk şirketlerinin daha...