01 / 05 / 2024

Ruhi Koçak açıklama

Ruhi Koçak açıklama

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak; "Tarımdan dış ticarete, eğitimden sanayiye kadar bölgemizin gelişimine katkı koyacak her alanda yeni projelere öncülük ediyoruz. " dedi..

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Altın almayanlar hemen ona koşsun. Daha rekorunu tam kırmadı. Analistlerden flaş açıklama

Altın fiyatları tam gaz yükselmeye devam ederken hala altın alamayan vatandaşlar nasıl bir yatırım yapabileceklerini merak ediyor. Analistlerden flaş bir açıklama da çok geçmeden geldi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Ak Parti’den asgari ücret ve memur maaş zamları için açıklama

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, memur-emekli maaşı ve asgari ücret zammına ilişkin açıklama yaptı. Peki, temmuz ayında maaş zamları ne kadar olacak? İşte detaylar...

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Ziraat Bankası'ndan kırmızı kodlu acil bir açıklama geldi! Paranız yanabilir, o tarihe kadar şubeye koşun

Ziraat Bankası'ndan bankada hesabı olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Açıklamada vatandaşların ne yapması gerektiği detaylı olarak anlatıldı.

Ruhi Koçak açıklama Haberi

Ruhi Koçak açıklama

Tarımdan dış ticarete, eğitimden sanayiye kadar bölgemizin gelişimine katkı koyacak her alanda yeni projelere öncülük ediyoruz. Bu anlamda özellikle Tarsus Kazardı Sahil Şeridi'ndeki turizm yatırımı ile Çukurova Bölgesel Havalimanı projeleri bölgemiz açısından önem verdiğimiz projelerdir. Turizm projesinin devamı için yasal süreci bekliyoruz. Sürecin olumlu sonuçlanıp, yüklenici firmalara iade edilmesi halinde özellikle yol sorununun çözümü için acil kamulaştırma da beklentilerimiz içinde yer alıyor. 


Bir diğer proje ise Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi. İhaleyi alan ilk firma yatırımı tamamlayanı adan projeden ayrıldı. Ulaştırma Bakanlığı'ndan edindiğimiz bilgiye göre projeyi başka bir firma devraldı. En kısa sürede inşaatı tamamlayacakları yönünde olumlu haberler alıyoruz. Ancak inşaat alanında yaptığımız gözlemlerde bir hareketlilik göremememiz bizi endişelendiriyor. Bu proje bölgemiz açısından hem bölgesel bir havalimanı olma hem de kargo...