02 / 05 / 2024

rusların türkiyedeki gayrimenkul yatırımları

rusların türkiyedeki gayrimenkul yatırımları

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle kapatılan sınırların yeniden açılmasıyla birlikte Rusların Türkiye'den konut almaya yeniden başlayacağı bildirildi.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türsa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Türlü tarafından kuruldu.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited ŞirketiSoley Yapı İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Albouchı tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 yılındaki Türkiye'de yaptıkları tüm gayrimenkul cinsinden alımları tüm detaylarıyla belli oldu. Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

rusların türkiyedeki gayrimenkul yatırımları Haberi

rusların türkiyedeki gayrimenkul yatırımları

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle kapatılan sınırların yeniden açılmasıyla beraber Rusların Türkiye'den konut almaya yeniden başlayacağı belirtildi.

Moscow Sotheby's International Realty adlı gayrimenkul şirketinin yaptığı araştırmalara göre koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılması sonrasında  Rusların Türkiye'deki konutlara ve diğer yapılara yönelik ilgisinde keskin bir artış görülebilir.

Sputniknews'te yer alan habere göre, koronavirüs sebebiyle Rus yatırımcıların ve sıradan alıcıların Türkiye'deki gayrimenkullere talebinin azaldığını dile getiren uzmanlar, "Temmuz ortasından itibaren sınırlar kademeli olarak açılmaya başlayacak ve Rusların Türkiye'ye seyahat etmesine ağustosta izin verilebilir. O andan itibaren Türkiye'yi gayrimenkul alıcısı akını bekliyor. Rusların Türk gayrimenkullerine ilgisinin yüksek olacağını beklemek için dayanaklarımız var" diye konuştu.

Uzmanlar, birçok ülkenin aksine Türk mevzuatına göre internet üzerinden gayrimenkul alınabileceğini ve Türkiye'de hesap açmadan gayrimenkul için ödeme yapılabileceğini...