12 / 05 / 2024

rusya ile yaşananlar inşaatı nasıl etkileyecek

rusya ile yaşananlar inşaatı nasıl etkileyecek

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile yaşanan bazı sorunlarda ev sahibine hapis cezası gelebilir...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntıların hukuki çözümleri maalesef zaman zaman can yakıcı olabiliyor. Ev sahipleri için 3 yıla kadar hapis cezası bile veriliyor.

İndirimlerin ismi Anpa Gross'tan ayçiçek yağına çılgın kampanya

Son senelerde devamlı olarak ücreti yükselen ayçiçek yağı ücretleri Ramazan Bayramı ile beraber düşüşe geçti. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş akabinde stoklarda biten ve fahiş ücretlere satılan ayçiçek yağı geçtiğimiz sene sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

Türkiye’ye Rusya ile ticaret baskısı artıyor! Ekonomide ipler gerildi

Rusya’ya Türkiye üzerinden yapılan ticaretin hızlanması, Rusya’ya yaptırımlar uygulayan Avrupa ve ABD’yi kızdırdı. Amerikan hükümetinden bir heyet Türkiye’ye gelerek Türk iş insanlarını ve de Ankara yönetimini yaptırımlar konusunda uyardı.

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.

Türkiye Rusya ve İran ortak otomobil geliştirecek! Sürpriz haber açıklandı

Bu yılın son çeyreğinde yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG'u yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin İran ve Rusya ile ortak bir otomobil projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı açıklandı. İşte sürpriz haberin detayları...

Dünya ekonomisi karıştı! Rusya'dan dev ülkeye yaptırım kararı

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya da dünya ekonomisini karıştıracak hareketlerde bulunmaya devam ediyor. Rusya, Japonya'ya da yaptırım uyguladı.

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'den 5 lt ayçiçek yağına kısıtlama açıklaması! Türkiye'nin nüfusuna dikkat çekti

Ukrayna'nın Rusya ile tutuştuğu savaş dünyada ayçiçek yağı arzını derinden etkiledi. Ayçiçek yağında fiyatlar stok krizi nedeniyle yükselişe geçmişti. İngiltere'de zincir marketi Tesco ayçiçek yağı satışlarında kısıtlama getirdi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Kirişçi açıkladı.

Altın fiyatlarında bu hafta yatırımcıları ne bekliyor? Altın piyasasında yaşananlar ve beklentiler...

Altın fiyatları hafta içinde dalgalanmalar yaşadı. Rusya Ukrayna Savaşı'nın devam etmesi, Çin'de koronavirüs vakalarının yükselmesi ve Fed'in faiz kararı ile ilgili açıklamaları altın piyasası üzerinde etkili oldu.

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

İstanbul’daki Rusya-Ukrayna zirvenin ardından altın-dolar düştü, borsa yükseldi

İstanbul’da Rusya ile Ukrayna arasında yapılan barış müzakerelerinin ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Altın ve dolar düşerken, borsa yönünü yukarı çevirdi. Peki altın, dolar, euro ne kadar? Gram altın kaç TL oldu? İşte detaylar…

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...

Savaş sonrası alarm! 10 maddelik tasarruf planı paylaşıldı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın ardından Avrupa’da doğal gaz ve petrol sıkıntısı patlak verdi. Rusya’ya uygulanan ambargolardan dolayı doğal gaz ve petrol birim fiyatları rekor kırarken, olası tedarik sorunu da gündeme geliyor.

rusya ile yaşananlar inşaatı nasıl etkileyecek Haberi

rusya ile yaşananlar inşaatı nasıl etkileyecek

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, Rus krizinin etkilerini araştırmak üzere geldikleri Alanya'da bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret eden ikili, Rus krizinin bölgedeki etkilerini incelemek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevlendirildiklerini ifade ettiler. Bu esnada teşkilatları da ziyaret ederek genel değerlendirme aldıklarını belirten Tanrıkulu "Herkes 'Rus uçağı Antalya ile birlikte düştü' diyor. Biz de bunun etkisini yerinde görmek ve çözümünü araştırmak istedik" dedi. Başkan Yücel ise krizin turizm kadar emlak sektörünü de etkilediğine ve iptallerin olduğuna dikkati çekti. Başkan Yücel "Bölge olarak etkilenmedik desek yalan olur. Ancak yetkililerin bu krizi kısa sürede çözeceğine olan inancımız tam. Genel olarak belirsizlikten dolayı...