06 / 05 / 2024

Rüya Türk Restoranı kimin

Rüya Türk Restoranı kimin

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

TÜRK-İŞ açıkladı! Yoksulluk sınırı 50 bin lirayı geçti...

TÜRK-İŞ'in şubat ayına yönelik açlık ve yoksulluk sınırı doğrultusunda yaptığı araştırma kapsamında; açlık sınırı 16 bin 257 lira, yoksulluk sınırı ise 50 bin liraya çıktı. Buna göre, bekâr bir çalışanın ‘yaşama masrafı’ de aylık 21 bin 189 TL’ye kadar çıktı. 

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

CarrefourSA’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü!

8 Kasım’a kadar CarrefourSA’da küçükten büyüğe herkesi ilgilendiren indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Carrefour’da tam yağlı beyaz peynir 129,90 TL’ye, Arzum Türk kahvesi makinesi 1.149 TL’ye, dana kıyma 314,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 3 Kasım 2023 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

Türk Lirası, dolara karşı yine yenik! TL, 29 günde dolara karşı yüzde 0,53 eridi!

Gelişen bazı ülke para birimleri dolar karşısında değer kazanırken, TL’nin, ABD Doları karşısındaki değer kaybı sürüyor. Türk Lirası, 2023 yılının başından bugüne kadar dolara karşı yüzde 0,53 oranında değer yitirdi.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Türk Telekom’dan iş arayanlara büyük müjde! Tam tamına 12 bin 900 Türk Lirası maaş! Bu tarihleri kaçırmayın

Ünlü operatör şirketi Türk Telekom, kurun bünyesi dahiline istihdam edilmek için farklı unvanlarda uzman alımı ve personel alımı yapıyor. Ünlü şirket Türk Telekom’un personel alımı içinse unvanlar belirlenmiş durumda. İş ilanları kapsamı dahilinde 12 bin 900 Türk Lirası maaş ile 200’den fazla person

Türk lirası hakkında duyulmamış olay! Tüm dünya bu olaya kilitlendi, yatırımcılar siz de bakın

Türk lirası hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rusya Merkez Bankası ülkenin varlık fonunun Çin, Hindistan ve Türkiye'nin yanı sıra diğer bazı ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Rüya Türk Restoranı kimin Haberi

Rüya Türk Restoranı kimin

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.


Tarihin kadim uygarlıklarına ev sahipliği yapmak, kadim mutfakları da ağırlamak demek. Anadolu’yu diğer coğrafyalardan ayıran da bu. Anadolu’da her bölgenin yemek kültürü farklıdır. Hatta iki komşu kentin bile... Antep’e gitseniz ayrıdır size önerilenler, Urfa’ya gitseniz ayrı... 


Bu çeşitlilik son dönemdeki yabancıların tatil anlayışına da yansımaya başladı. Denize, tarihe, güneşe, inanca gelen turist sayısı kadar ciddi olmasa da bazı turizm şirketleri mutfak turizmine yönelmiş durumda. Bu iş sadece Avrupa ile de sınırlı değil. 


Avustralya’dan kalkan içinde yüzlerle ifade edilen cruise gemisindeki yolcular; Marmara, Ege ve Akdeniz kıyılarına sadece güneşlenmek için gelmiyorlar... 


Bunun en güzel örneği...