09 / 05 / 2024

rüzgar enerjisinde dünya lideri çin

rüzgar enerjisinde dünya lideri çin

Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyine göre, geçen yıl rüzgar enerjisi kurulu gücünde 91 bin 424 megavatla dünya lideri olan Çin, bu alanda aralarında Amerika'nın da bulunduğu bazı kıtaları geride bıraktı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

İkinci el otomobil satışlarında rüzgar tersine döndü! Yatırım devri kapandı, fiyatlar düşüşe geçti!

Otomobil almak isteyenleri heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı. İkinci el araç piyasasında Rüzgar tersine döndü. Satılık ilanları ikiye katlandı.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

rüzgar enerjisinde dünya lideri çin Haberi

rüzgar enerjisinde dünya lideri çin

Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyine göre, geçen yıl rüzgar enerjisi kurulu gücünde 91 bin 424 megavatla dünya lideri olan Çin, bu alanda aralarında Amerika'nın da bulunduğu bazı kıtaları geride bıraktı. 


ANKARA - Geçen yıl dünyadaki toplam 318 bin 136 megavatlık rüzgar enerjisi kurulu gücünün yüzde 59'una karşılık gelen 186 bin 765 bin megavata. Çin, ABD ve Almanya'nın oldu. 


Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyince yayımlanan "Küresel Rüzgar İstatistikleri 2013 Raporuna" göre, rüzgar enerjisi kurulu gücünün en yüksek olduğu kıta 121 bin 474 megavatla Avrupa olurken, bu kıtayı, 115 bin 939 megavatla Asya, 70 bin 885 megavatla Kuzey Amerika, 4 bin 709 megavatla Latin Amerika ve Karayipler, 3 bin 874 megavatla Pasifik ve 1255 megavatla Afrika ve Orta Doğu izledi. 


Avrupa'da rüzgar enerjisi kurulu gücünde 34...