01 / 05 / 2024

sabit taksitli kredi

sabit taksitli kredi

Aylık taksit tutarlarım hiç değişmesin diyenler için sabit taksitli ev seçeneklerini araştırdık. Firmalar kendi bünyelerinde ve anlaşmalı oldukları bankalar aracılığı ile 12 aydan 120 aya kadar vade farksız sabit taksit seçeneği sunuyor...

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Kredi kartı kullananları şok edecek iddia: Kredi kartlarında taksit kalkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in basına kapalı gerçekleştirdiği toplantıda kredi kartı ile taksitli alışverişler için "Bu iyi bir şey değil" dediği iddia edildi.

Şirket kredi kartlarında limitler güncellensin, uzun vadeli taksitli kredi verilsin!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Yakın zamana kadar finansmana ulaşım problemi vardı. Şu anda finansmana ulaşımdan ziyade finansmanın maliyeti daha önemli. Şirket kredi kartlarına mutlaka düzenleme yapılmalı” dedi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 

BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama şeklinde yapılırken, kredi kartları ile olan rekor harcamaların frenlenmesi için düzenleme sinyali geldi. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Garanti BBVA Mobil’den müşterisi olan herkese 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Toplamda 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 13 Eylül'e kadar Garanti BBVA Mobil’i indirip “

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, 13 Eylül'e kadar 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili merak edilenler. 

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

Fed'in politikası kredi ve para piyasası koşullarına bağlı!

Fed'in, politika faizini sabit tutması ve Temmuz'da 25 baz puanlık artışa gitmesi beklenirken, kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın boyutunun Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği de belirtiliyor.

Vatandaşın bireysel borçları son bir yılda iki katına çıktı!

Fahiş fiyatlar ve yüksek enflasyon nedeniyle zor durumda kalan vatandaş çareyi borçlanmakta aradı. Son bir yıl içerisinde nakit avans, taksitli kredi kartı ve ihtiyaç kredisindeki toplam bakiye yüzde 84 oranında 925,4 milyar lira arttı.

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

sabit taksitli kredi Haberi

sabit taksitli kredi

Ev almaya karar verdiniz ama kredi taksitleri sizi korkutuyor ya da tüm vadeler boyunca ödediniz taksitler hiç değişmesin istiyorsunuz... Bu artık hayal değil. İnşaat yatırımcıları kendi bünyelerinde veya anlaşmalalı oldukları bankalar aracılığıyla sabit taksitli ödeme seçenekleri sunuyor. 12 aydan 120 aya kadar vade farksız taksit seçeneklerinin sunulduğu bu projelerde konut sahibi belirlenen tarihler boyunca aynı miktarda taksitlerini ödüyor. Eğer siz de sabit taksitli ödeme seçeneklerinden faydalanmak istiyorsanız bu projelere bir göz atmalısınız. İşte sabit taksitli ev seçenekleri...




1. Ege Boyu'nda 3+1'lere özel 60 ay sabit taksit fırsatı

Eviya Gayrimenkul tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Ege Boyu projesinde, sınırlı sayıdaki 3+1 daireler...