26 / 05 / 2024

Sadettin Korkut

Sadettin Korkut

İnşaatı yaklaşık üç yıl süren İzmir'deki Petkim Konteyner Limanı tamamlandı. Resmi açılışının yılın ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

'Fabrika yerine AVM yapmayalım'

Petkim Genel Müdürü Korkut, ekonomide üretime dönük iştahın artırılmasının önemine dikkat çekerek, "Fabrikaların yerine AVM yapmayalım. AVM de yapalım ama fabrikayı büyütmek için" dedi.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arlen Yapı İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Arda Özenç tarafından kuruldu.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Korkut Şimşek tarafından kuruldu.

14 Mayıs sonrası ekonomide neler olacak? Ünlü ekonomistin iki farklı senaryosunu duyunca ağzınız açık kalacak!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Korkut Boratav, 14 Mayıs seçimleri sonrasında Türkiye ekonomisinde meydana gelebilecek olayları anlattı. İki farklı senaryoyu paylaşan Boratav, muhalefete de birtakım uyarılarda bulundu.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Korkut’ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Muş Korkut projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Korkut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Korkut 2022 sosyal konut projesi...

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Kubilay Korkut  tarafından kuruldu.

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nalan Korkut tarafından kuruldu.

Sadettin Korkut Haberi

Sadettin Korkut

İnşaatı yaklaşık üç yıl süren İzmir'deki Petkim Konteyner Limanı tamamlandı ve Aralık 2015'te 28 yıl süre ile işletecek APM Terminale'e teslim edildi. 400 milyon dolar yatırım yaptıkları konteyner limanının Ege Bölgesinin en büyüğü olacağını belirten Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut, "Aynı zamanda Türkiye'nin üçüncü büyük limanı olma özeliğini taşıyor. Resmi açılışını yılın ikinci yarısında Türkiye ve Azerbaycan cumhurbaşkanlarının katılımlarıyla yapılacak" diye konuştu. 


RÜZGARA DEV YATIRIM 


Korkut, Petkim'in toplam enerji üretim kapasitesini yüzde 2ü düzeyinde artıracak rüzgâr enerji santralinde de montaj sürecinin başladığını açıkladı. 54 milyon euro yatırımla toplamda 51 MW kurulu güce sahip santralin vıl sonunda devreye gireceğini belirte Korkut. "Ayrıca mühendislik plastikleri ve ileri teknoloji kimyasalları üretmek amacıyla. Petkim Specialities şirketini kurduk. Bu şirkette üretimimiz yılın son çeyreği içerisinde başlayacak"...