23 / 07 / 2024

Şafak Çak ev dekorasyonu

Şafak Çak ev dekorasyonu

Jennifer Lopez’e hediye ettiği taht ve yatakla adından söz ettiren ünlü İç Mimar Şafak Çak kimdir? İç Mimar Şafak Çak, bugüne kadar hangi tasarımları hayata geçirdi? İşte Şafak Çak...

3 yılda ev fiyatları 7 katına çıkarken kiralar sadece yüzde 56 arttı! Ne güzel memleket...

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırı 1 Temmuz itibariyle  sona erdi. Ev sahiplerini mağdur eden uygulama, kalksa da geride izleri kaldı. Analist Kadir Koçak, ev fiyatlarındaki artışla kiralardaki artışı karşılaştırarak 'Ne güzel memleket'' yorumunu yaptı.

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildi iddiası! 

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde, 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildiği iddia edildi. İşte o isimler...

Ev sahiplerinin yeni oyunu akıllara durgunluk verdi: Sahte alıcılarla kiracıları evden çıkarmaya çalışıyorlar!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerilim hız kesmeden devam ederken, şimdi de ev sahiplerinin akıllara durgunluk veren yeni oyunu ortaya çıktı.  Ev sahipleri şimdi de sahte alıcılarla kiracıları evden çıkarmaya çalışıyor.

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Ev sahiplerinin fahiş kirada yeni oyunu akıllara durgunluk verdi!

Fahiş kira fiyatlarına karşı önlem almak için Ticaret Bakanlığı harekete geçince konut sahipleri de boş durmadı. Kira fiyatlarını yükseltmek amacıyla akıllara durgunluk verecek yöntemlere başvuran ev sahiplerinin yeni yöntemi ifşa oldu.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Şafak Çak ev dekorasyonu Haberi

Şafak Çak ev dekorasyonu

Şafak Çak kimdir?

Şafak Çak bir iç mimar, tasarımcıdır. Babası Kaya Çak mobilya ustasıdır ve Şafak Çak babasından aldığı mesleği ilerletmeye devam etmektedir. 


Amerika’da okuyan Şafak Çak, Türkiye’ye döndükten sonra işlerin başına geçmiştir. Birbirinden farklı tasarımlara imza atan tasarımcı “İslami Bujuvazi’nin” mimarı olarak adından söz ettirmiştir. İlk işini Ten çamaşırlarından Deha Orhan’ın evidir. 


Şafak Çak’ın projelerinden biri de asansörlü namaz odası. Namaz kılınacak sedir uzaktan kumanda ile hareket ettirilebiliyor. Bir diğer tasarımları ise Kabe’yi 24 saat izleyebilen çatıda bulunan kamera sistemi. Bunların dışında ledli namaz halısı. Genelde İslami kesime hitap eden Şafak Çak, Jennifer Lopez’e hediye ettiği taht ve yatakla adından söz ettirdi.


Şafak Çak iletişim bilgileri:

Fişekhane Cad. No:50 Ataköy-Bakırköy-İstanbul

(212) 583 95 54

(212) 660 56 11

[email protected]


New York

621 West 42nd Street, South Tower

PH-E NY...