30 / 04 / 2024

Sagrada Familia Barcelona

Sagrada Familia Barcelona

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Migros'ta Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü!

Migros, 6 Eylül Çarşamba günü birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Vanish kosla tül temizleyici 2’li paket 111,90 TL’ye, Familia tuvalet kâğıdı 179,90 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Carrefour'dan beklenen indirim geldi! Sabah kalktığınızda elinizi çabuk tutmayı unutmayın

CarrefourSA'nın ticaret anlayışı, müşteri memnuniyetine odaklanmak ve geniş ürün yelpazesi sunarak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Buna mukabil en çok zamlanan ve  arka arkaya zam gelen 12'li Familia Aloe Vera Özlü Tuvalet Kağıdını CarrefourSA,  54,75 TL'ye düşürdü.

Bim'de tuvalet kağıdı 32 TL' ye, kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü! 16 Mayıs kataloğu gündem oldu

Tuvalet kağıdına gelen peş peşe zamların akabinden Bim'den herkesi şaşırtan bir indirim haberi geldi. 16 Mayıs Salı günü itibari ile satışa sunulacak Familia tuvalet kağıdı 32 TL' ye, Familia kağıt havlu 37.50 TL'ye düştü.

Tarım Kredi'de şahane indirim kampanyası! Familia tuvalet kağıdı 139 TL, Molfix bebek bezi 209 TL, Tereyağı 109 TL

Tarım Kredi Nisan ayına indirimle girdi. Tarım Kredi Marketleri bir çok ürünü indirimli fiyattan satıyor. İşte indirimli ürünler..

Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B ile seyir keyfi zirvede! 21 Ocak fiyat listesi...

Ultra HD 4K ekran çözünürlüğü ile canlı ve net görüntü sunarak size tam bir seyir keyfi yaşatacak Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B Android TV, en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Tarım Kredi market yine yaptı yapacağını! Un, makarna, çay, beyaz peynir de 'yok artık' dedirten fiyatlar: Çantasını alan koştu!

Tarım kredi marketlerinde akıllara durgunluk veren indirimler! Tarım Kredi Familia tuvalet kağıdı, toz şeker, peynir, bezelye, bal, un ve çay fiyatlarında indirim yaptı! Vatandaşların temel gıda maddelerini rahatlıkla temin edebileceği marketin bu hafta geniş bir yelpazede indirimler sunacağı bildir

2023'ün ilk günlerinde bu teklif kaçmaz! Arçelikten TV alana 1500 TL indirim! 2 Ocak fiyat listesi

2023'te televizyon yenilemek isteyenler, Arçelik'ten size bir teklif var. Seçili Beyaz Eşya ile Beraber Küçük Ev Aleti veya TV alımında 1.599 TL İndirim imkanı! Peki Barcelona 58 GCU 8905B 58” 147 ekran TV ne kadar? İşte detaylar...

Tuvalet kağıdında görülmemiş indirim! Familia tuvalet kağıdı 54 TL’ye düştü! Yetişen alıyor! İşte o marketteki fiyatlar!

Tuvalet kağıdında o market zinciri görülmemiş indirime gitti. İşte marka marka tuvalet kağıdı fiyatlarına dair detaylar!

Bu indirimler stok yaptırır! BİM’de Fairy bulaşık deterjanı 49 lira! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de Haftanın önerileri birlikten berekete başlığı ile yayınlanan 29 Kasım indirimlerinde Familia 8’li 3 katlı tuvalet kağıdı 36.50 lira, Fairy 1500 ml sıvı bulaşık deterjanı 49 lira, 3 kg çamaşır suyu 34.50 liraya satılacak. İşte BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Sagrada Familia Barcelona Haberi

Sagrada Familia Barcelona

Şehir planlamacısı Janet Sanz, ünlü mimar Antoni Gaudi'nin en önemli eserleri arasında bulunan ve yapımı hala devam eden Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euroluk inşaat izni verildiğini söyledi.

NTV'de yer alan habere göre; iznin yedi yıl süreyle geçerli olduğu, inşaatın bu süre içerisinde tamamlanması gerektiği açıklandı.

İspanyol makamları inşaatına 1882 yılında başlanan ve Gaudi tarafından 1883 yılında devralınan projenin inşaat izni olmadığını ancak 2016'da fark etmişti. Gaudi projeye başladıktan üç yıl sonra izin için başvuruda bulunmuş ancak başvurusuna yanıt gelmemişti. Ünlü mimar buna rağmen inşaata ara vermemişti.

Mimar Antoni Gaudi, 1926 yılının Haziran ayında bir tramvay kazasında hayatını kaybetti. Hayatını adadığı Sagrada Familia'nın inşaatının, ünlü mimarın 100'üncü ölüm yıldönümünde tamamlanması amaçlanıyor.

Verilen izne göre Sagrada Familia'nın yüksekliğinin 172...