18 / 05 / 2024

Şahan Gökbakar villasını ne kadara satıyor

Şahan Gökbakar villasını ne kadara satıyor

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren şarkıcı Kibariye Bodrum'daki villasını satışa çıkardı. Kibariye villası için 5 milyon TL istiyor.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Şahan Gökbakar villasını ne kadara satıyor Haberi

Şahan Gökbakar villasını ne kadara satıyor

Üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile geçen ay Prag’da evlenen Şahan Gökbakar, eşi ve doğacak bebeğiyle yaşamak için sıfırdan düzen kuruyor.


Evlendiği günlerde 3 milyon dolar ödeyerek Çubuklu Vadi Evleri’nde villa satın alan komedyen, vakit kaybetmeden o villada tadilata başladı. 



Bu arada bekarken oturduğu Rumelihisarı’ndaki villasını da satışa çıkardı. Satış için bir emlakçıyla anlaşan komedyenin evi için 4 milyon dolar istediği, belli bir süre satış yapılamadığı takdirde ise 10 bin dolara kiralanması talimatı verdiği...