06 / 05 / 2024

Şahan Gökbakarın satılık evi

Şahan Gökbakarın satılık evi

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki evine istediği yüksek fiyat yüzünden bir süredir alıcı bulamıyor. Gökbakar emlakçısına evin fiyatının indirilmesini söyledi.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Şahan Gökbakarın satılık evi Haberi

Şahan Gökbakarın satılık evi

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki evine istediği yüksek fiyat yüzünden bir süredir alıcı bulamıyor.



Eşi Selin Ortaçlı'yla Prag'da 2015 yılında evlendikten sonra Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkarıp başka bir eve taşınan Şahan Gökbakar, evine bir türlü alıcı bulamadı. Aylık gider masrafı çok olan evinden kurtulmak isteyen ve satış bedeli olarak 4 milyon dolar istediği evi satılmayınca Gökbakar emlakçısına evin fiyatının indirilmesini...