27 / 04 / 2024

sakarya Mars Gayrimenkul

sakarya Mars Gayrimenkul

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

Konut fiyatlarında son durum!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut sektörüyle ilgili bazı soruların cevap bulmadığını belirterek konut fiyatlarında son durumu değerlendirdi. 

Son Uyarı! Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kira geliri elde eden vatandaşlara verginin son tarihinin 1 Nisan olduğunu hatırlatarak ''Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın'' diyerek uyardı. 

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Konut kiraları artacak mı?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kira gelirlerinin doğru beyanı için kapsamlı bir çalışma başlatıldığını ve bu kapsamda 4.5 milyon konutun analiz edildiğini hatırlatarak, Bakan Şimşek için ''aba altından sopa gösterdi.' dedi.

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Tapu masraflarına 2024 zammı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yılda tapu ve konut vergi masraflarının artacağını yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

sakarya Mars Gayrimenkul Haberi

sakarya Mars Gayrimenkul

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren ve kentin marka firmaları arasında yer alan Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor.

Mars Gayrimenkul ortaklarından Furkan Bozkurt ve Samet Hızalan beşinci yıllarına dair şöyle konuştu: “18 Şubat 2016 da başladı hikayemiz, kurulduğumuz günden bu yana , gayrimenkul sektöründe standartların dışında özgün bir yapı getirmeyi hedefledik, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip sektörümüzü daha ileriye taşımayı misyon edindik.

Özellikle pandemi sebebiyle dijitalleşen dünyada sektörümüzle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz çok yakın zamanda sektörümüzle alakalı birçok yeni gelişmenin haberlerini de aktaracağız. Çalışma arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte çok yol kat ettik.. Daha gidilecek çok yolumuzun olduğunun farkındayız. Beşinci Yılımızı doldurmuş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz..
Aslında geçtiğimiz beş yılı...