11 / 05 / 2024

Salih Günaştı

Salih Günaştı

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Tüp fiyatlarına bu kez indirim geldi: 29 Ekim güncel tüp fiyatları

Son güncellemeyle birlikte 29 Ekim tarihinde tüp fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. İşte Aygaz, İpragaz, ve Bizimgaz gibi firmaların tüp fiyatlarının güncel durumu...

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısında büyük artış! 9 ayda 3,5 katına çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, kullanımı artan Togg'un da katkılarıyla 2023 yılının 9 aylık döneminde 3,5 katına çıkarak, eylül sonu itibarıyla 51 bin 219'a çıktı.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Tüp fiyatlarına dev zam geldi! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz son dakika mutfak tüpü fiyatları!

Verilen son dakika bilgilerine göre, tüp fiyatlarına dev zam geldi. Peki tüp fiyatlarında son durum ne? İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz son dakika mutfak tüpü fiyatları...

Tüp fiyatları aldı başını gitti: 10 Eylül tüp fiyatları güncellendi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp fiyatları

Tüp fiyatlarına zam üstüne zam. 10 Eylül tüp fiyatlarındaki son durum belli oldu. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel tüp fiyat listesi...

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

3600 ek göstergede şok gelişme! 3600 ek gösterge tüm memurları kapsamayacak!

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Tüm memurlara verilmesi beklenen 3600 ek göstergede şok gelişme yaşandı. Herkese değil ''bazılarına verilecek'' iddiası görenleri hayrete düşürdü. İşte detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

CDS 720 puanı gördü! Türkiye temerrüte mi düşüyor?

14 Mayıs seçimleri evvelinde 500 baz puanın altına düşen Türkiye'nin kredi risk primi (CDS) 720 baz puana kadar yükseldi. Tabloda tereddüt etkili oluyor. Seçim evveli son 4 işlem günü süresince oynaklığın yüksek oranlarda devam etmesi bekleniyor.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Salih Günaştı Haberi

Salih Günaştı


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 2- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim...