29 / 04 / 2024

Samet Tula

Samet Tula

SRZ Yapı Mühendislik Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şaban Öztürk, Samet Tula tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Son Uyarı! Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kira geliri elde eden vatandaşlara verginin son tarihinin 1 Nisan olduğunu hatırlatarak ''Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın'' diyerek uyardı. 

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Konut kiraları artacak mı?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kira gelirlerinin doğru beyanı için kapsamlı bir çalışma başlatıldığını ve bu kapsamda 4.5 milyon konutun analiz edildiğini hatırlatarak, Bakan Şimşek için ''aba altından sopa gösterdi.' dedi.

Kiracının tahliyesi için dava ve ihtar süreleri!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, ev sahibi yani kiraya veren ve kiracı arasında imzalanan kira sözleşmesi kapsamında iki tarafın da hak ve yükümlülükleri olduğunu açıkladı.

2024’te DASK’ ta yapılan değişiklikler neler?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, 2024 başından itibaren DASK kapsamında zorunlu deprem sigortasında bir takım değişikler olduğunu belirtti. Peki 2024’te DASK’ ta ne gibi değişiklikler yapıldı? İşte ayrıntılar...

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

Tapu masraflarına 2024 zammı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, yılda tapu ve konut vergi masraflarının artacağını yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Samet Aslan tarafından kuruldu.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Samet Tula Haberi

Samet Tula

SRZ Yapı Mühendislik Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şaban Öztürk, Samet Tula tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


SRZ Yapı Mühendislik Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçi ve Yurtdışında her türlü inşaat malzemeleri ve prefabrik yapı elemanları , hertürlü bina içi ve dışı sıhhi tasisat ve elektrik tesisatı malzemeleri , hertülü ahşap , plastik ,çelik maddeden kapı ve pencerelerin , ham madde , yarı madde ve mamulleri imalatı , alımı , satımı , ithalatı ve ihracatını yapmak. Hertürlü inşaaat boya ve kimyevi maddesi , çimento hazır beton ve bunların katkı maddeleri , ahşap inşaat malzemeleri , sert plastikten inşaat malzemeleri , cam inşaat malzemeleri kağıt inşaat malzemeleri demir kireç...