07 / 05 / 2024

Sanal Gerçeklik gözlüğü konut alımı

Sanal Gerçeklik gözlüğü konut alımı

Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eser Çelepçıkay "Gözlükle gayrimenkul gezme devrini başlattık. Ek olarak sadece gözlükle değil, masaüstü ve mobil site aracılığıyla da daha kaliteli ve 360 derece çekimden üstün bir deneyim sunuyoruz"

Konut fiyatlarını aç gözlü arsa sahipleri yükseltiyor! İşte inşaatta arsa sahibi ve müteahhit hesabı...

Şubat'ta konut fiyat artış hızı 4 sene sonra ilk kez enflasyondan geride kaldı. Ancak konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor. Peki neden? Ekonomist Aydın Binboğa, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve detaylar...

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Beko’da eylül kampanyası başladı! Artırılmış gerçeklik özellikli 31825 ekolojik inverter klimada bin TL indirim!

Beko’dan eylül ayına sayılı günler kala klima kampanyası geldi. Beko, 31825 ekolojik inverter klimanın Oliz’e özel bin TL indirimle satılacağını duyurdu.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

QNB Finansbank müşterileri dikkat! QNB’den tüm müşterilerine acil bildirim gitti!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye puan kazandıran QNB Finansbank, şimdi de güneş gözlüğü alımlarında 100 TL hediye edeceğini duyurdu. QNB Finansbank, kampanyaya katılımın son tarihinin 30 Haziran olduğunu belirtti.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Atasun Optik'ten Babalar Günü fırsatı: Her 500 TL'ye 75 TL indirim! 

Atasun Optik, Babalar Günü kampanyasını açıkladı. Babalar Günü için 18 Haziran'a kadar seçili marka güneş gözlüklerinde her 500 TL'ye 75 TL indirim yapılıyor. İşte Atasun Optik Babalar Günü kampanyası 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

Teknoloji devinden Vision Pro karma gerçeklik gözlüğü ve satış fiyatı

Apple , merakla beklenen cihazı Apple Vision Pro'yu resmen duyurdu. Apple, geleneksel AR/VR başlık tasarımından yola çıkıyor ve onu dünyanın ilk "uzaysal bilgisayarı" olarak adlandırıyor. İşte VisionOS adı verilen tamamen yeni bir işletim sistemiyle donatılan Vision Pro özellikleri ve fiyatı

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Sanal Gerçeklik gözlüğü konut alımı Haberi

Sanal Gerçeklik gözlüğü konut alımı

Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çelepçıkay:  Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik kavramlarıyla tanıştığımız bugünlerde, Milliyetemlak.com olarak sektörde bir ilki başardık ve gözlükle gayrimenkul gezme devrini başlattık. Ek olarak sadece gözlükle değil, masaüstü ve mobil site aracılığıyla da daha kaliteli ve 360 derece çekimden üstün bir deneyim sunuyoruz"



Milliyetemlak.com Teknoloji ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eser Çelepçıkay, evleri sanal olarak döşeme şansının yakın gelecekte hayata gireceğini söyledi. Çelepçıkay, dijitalleşen dünyada müşterilerin beklentileri ve taleplerinin değiştiğini kaydetti. Bu her sektörü etkilediği gibi gayrimenkul piyasasını da değiştirerek, dijital dönüşüm süreci içine girildiğini aktaran Çelepçıkay, bu yenilenme ihtiyacının artık vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getirdi.


Çelepçıkay, yeni dijital dinamiklere hakim olmak, aynı zamanda stratejik olarak bu gelişmeleri marka dünyalarına entegre etmenin...