07 / 05 / 2024

Sani Şener açıklamaları

Sani Şener açıklamaları

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şener, dünyada bankacılara havalimanı işini kendilerinin öğrettiklerini belirterek, "Çünkü dünyadaki ilk özelleştirmelerden birini Türkiye yaptı" dedi.

Sani Şener: Türkiye’nin 4. büyük şehri Bodrum olacak!

Bodrum Havalimanı’na 717 milyon euro veren TAV’ın CEO’su Sani Şener’in sözleri motivasyonlarını anlatıyor: Şener, Mandarin gibi dev markalar geliyor. Kongre merkezi yapılmazsa biz yaparız. Bodrum Cannes gibi olur" dedi

Prof. Şener Üşümezsoy'dan son dakika Marmara depremi açıklaması: Neden 6.5'ten büyük deprem olmaz?

Prof. Şener Üşümezsoy, beklenen 'büyük İstanbul depremi'nin neden 6.5 üzerinde olmayacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşe o açıklamalar... 

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

O ilde yaşayanlar dikkat! Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan korkutan tahmin:  7'lik bir deprem olabilir

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Adana Havzası içindeki bölgelerde 7'lik bir deprem olabilir" şeklinde bir uyarıda bulundu. İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları....

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

Büyük İstanbul depremi için sıra dışı açıklama! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy 8 şiddetinde hissedilecek ilçeleri sıraladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından olası İstanbul depremi yeniden gündeme oturdu ve uzman isimler peş peşe açıklamalarını yapmaya başladı. 

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Sani Şener açıklamaları Haberi

Sani Şener açıklamaları


TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, dünyada bankacılara havalimanı işini kendilerinin öğrettiklerini belirterek, "Çünkü dünyadaki ilk özelleştirmelerden birini Türkiye yaptı" dedi. 


Şener, Yenibirlider Derneği tarafından düzenlenen "1. Liderler Konferansı: Gelişen Küresel Ekonomi ve Liderlik'te yaptığı konuşmada, liderlerin şansa çok inanmaları gerektiğini, kendisine şanslı diyenlerin odaklanan insanlar olduğunu kaydetti.


"Başarı detaylarda saklıdır" sözünü anımsatan Şener, detaya çok hızlı girilip çıkıldığı zaman başarının yakalanacağını, detaya girip orada takınıldığı zaman ise başarısız olunduğunu ifade etti.


Karar verebilmek için şirketteki en iyi detayın bilinmesi gerektiğini anlatan Şener, diplomanın geçerlilik süresinin 4 yılda bittiğini, her yıl yeni bir şeyler öğrenmek gerektiğini dile getirdi.


"Dünyada bankacılara havalimanı işini biz öğrettik" diyen Şener, çünkü dünyadaki ilk özelleştirmelerden birini Türkiye’nin yaptığını söyledi.


Dünyanın en büyük bankalarına gittiklerinde...