06 / 05 / 2024

şanlıurfada rekor satış

şanlıurfada rekor satış

Türkiye’de konut satışları ülke genelinde azaldı, metropollerde düşüş ortalamanın üzerine çıktı. 30 Mart seçimleriyle büyükşehir statüsüne geçen illerde ise konut alım ve satışlarında artış yaşandı.

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Elektrikli araç şirketi BYD açıkladı! BYD ATTO 3 yollara çıktı, rekor satış bekleniyor

Elektrikli araç firması BYD'nin yöneticisi satış rekoru beklentisi açıkladı. Elektrikli araç üreticilerinden BYD (Build Your Dreams), ekim ayında yaptığı marka lansmanından sonra Türkiye'deki ilk modeli BYD ATTO 3'ü yollara çıkardığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Realme 11 Pro+'dan rekor satış! İşte fiyatı ve özellikleri

Realme'nin yeni fiyat performans telefonu Realme 11 Pro+ , satışa çıktığı andan itibaren vatandaşın büyük ilgi gördü. Telefon, Hindistan'daki ilk satışında yeni bir rekora imza attı. 

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

Sıfır araçta yeni gelişme! İkinci eli de etkiledi

Sıfır otomobil fiyatları her ay yüzde en az yüzde 5 zamlanması ve bulunurluk sorununa rağmen Ocak, Şubat aylarında rekor satış rakamlarına erişti. Mart 2023 içinse 2016 ve 2017 Kasım aylarının ardından 100 bin bandının aşılarak yeni rekor kıracağı tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

2 haftada rekor kırdı? Hogwarts Legacy ne kadar kazandırdı?

Warnes Bros. tarafından yayınlanan raporda, Piyasaya çıkalı henüz 2hafta olmuşken Hogwarts Legacy 'nin başarısı firmayı rekor satışa götürdü.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

Duyan koştu! Tarım Kredi marketlerde rekor satış gerçekleşti! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifleri'nde başlatılan indirimli satış kampanyası 81 ilde büyük ilgi gördü.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Yabancıya konut satışında yeni rekor bekleniyor!

Yabancıya konut satışı geçen seneyi 50 bin adet rekor satışıyla kapattı. Bu yıl için en az 70 bin adetlik satış hedefleniyor.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

şanlıurfada rekor satış Haberi

şanlıurfada rekor satış

Türkiye’de konut satışları ülke genelinde azaldı, metropollerde düşüş ortalamanın üzerine çıktı. 30 Mart seçimleriyle büyükşehir statüsüne geçen illerde ise konut alım ve satışlarında artış yaşandı. New York State Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Emre Özsöz, arz ve talebin gelişme potansiyeli yüksek kentlere yöneldiğine işaret etti.


Millet gazetesinin haberine göre TÜİK, Bankalar Birliği ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) verilerini inceleyen İzmirli iktisatçı, bu yılın ilk 10 ayında ülke genelinde konut satışının geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1.3 azaldığına dikkat çekti. Konut satışları Ankara’da yüzde 7, İstanbul’da yüzde 5.7, İzmir’de yüzde 4.5 azaldı. En hızlı düşüş yüzde 8.88’le Eskişehir’de yaşandı.


ŞANLIURFA'DA REKOR ARTIŞ


Yrd. Doç. Dr. Emre Özsöz, emlakta talebin eski metropollerden yeni büyükşehirlere kayma eğiliminde olduğuna işaret etti, şunları söyledi:...