24 / 07 / 2024

Şanlıurfanın altyapı sorunu çözüldü mü

Şanlıurfanın altyapı sorunu çözüldü mü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde olduğu gibi Viranşehir'de de '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler' hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar, yoğun tempo ile devam ediyor.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu!

Yüzölçümü en küçük, geliri en büyük büyükşehir belediyelerinden biri olan Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. 

Üstün Altyapı Anonim Şirketi kuruldu!

Üstün Altyapı Anonim Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Üstün tarafından kuruldu. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarının istihdam sorunu mecliste!

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunlarının istihdam sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kiracıların aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kiracıların aidat sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. Dündar, ''Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak'' dedi.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfanın altyapı sorunu çözüldü mü Haberi

Şanlıurfanın altyapı sorunu çözüldü mü


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde '100 yıllık altyapı sorunlarına çözümler' hedefi ile başlattığı çalışmalar kapsamında Viranşehir'de büyük yatırımlar gerçekleştirildi. İlçenin artık altyapı sorunu yaşamaması için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşlardan takdir toplarken, yatırımlar kapsamında şu ana kadar ilçede 3 bin 200 metre kanalizasyon ve 6 bin metre ise içme suyu hattı revizyonu yapıldı.


Büyükşehir bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında artık kullanılamaz hale gelen alt yapı malzemeleri değiştirilerek yerine uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle yenilendi.


İlçe merkezinde bulunan Karacadağ, Urfa ve Derik Caddelerinde yapılması planlanan 'Prestijli Cadde' uygulaması öncesi proje kapsamında adı geçen caddelerde altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma ile Yatırım ve İnşaat...