07 / 05 / 2024

Sapanca Villaköy yoğunluk

Sapanca Villaköy yoğunluk

İl Büyükşehir yasası Arap turistlere yaradı. Sapanca Gölü manzaralı villaköylere ilgi arttı. Fiyatı 650 bin doları bulan lüks villalara en çok talep Suudi, Katar, Dubaili Araplardan geliyor.

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, buğday alımında büyük bir yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek, çiftçilere uyarılarda bulundu. İşte Güldal'ın o açıklamaları...

Başkan Ünverdi: ‘İthalat ve ihracat sekteye uğradı’

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mersin Limanı’ndaki yoğunluk yüzünden hem ithalatın hem de ihracatın sekteye uğradığını ifade etti. Başkan Ünverdi, yaşanan problemlerin çözümü için çalıştıklarını belirtti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Migros indirimde son noktayı koydu! İPhone'ları bu fiyata başka yerde bulamazsınız

Teknoloji devi Apple'ın dünyaca ünlü telefonu İPhone'lar şaşırtan fiyatlarla Migrosta satışa sunuldu. İPhone fiyatlarında büyük ucuzluğa giden Migros  bu ücretlendirme ile yoğunluk yaşayacağa benziyor.

EYT’lilere çifte maaş müjdesi! EYT’liler bu haberle sevinçten havalara uçtu!

EYT resmen yürürlüğe girdi. EYT başvuru sürecinin ardından ilk maaşlar nisanda alınacak. İşlemlerin yoğunluk yüzünden yetişememesi durumunda ödemeler mayısa sarkacak fakat bu durumda çifte ödeme yapılacak.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

SGK'da EYT mesaisi! Borçlanma başvuruları için ek mesai yapılacak! Şu saatler arasında başvurunuzu yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) EYT için mesai yapacak. Borçlanma başvurularıyla ilgili bir açıklama yapan kurum SGK merkezlerinin yeni yıldan önce yoğunluk nedeniyle ek işlem yapacağını duyurdu. İşte başvuru yapılacak saatler…

Bu yazı tatil planlarını ertelemek zorunda kalanlara müjde

Bütün bir yılın yorgunluğunu yaz aylarında yapılacak tatil ile geride bırakmanın hayalini kuruyoruz.Ancak son zamanlarda gelen üst üste zamlar ve pandeminin tamamıyla sona ermesi ile otellerdeki yoğunluk sebebiyle karşımıza ya uçuk fiyatlar çıkıyor ya da konaklayacak otel bulamıyoruz.

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Sapanca Villaköy yoğunluk Haberi

Sapanca Villaköy yoğunluk

Sapanca sınırlan içinde Kartepe eteklerinde yemyeşil orman içinde yapılan bu inşaatlar beton yığını halinde hemen göze çarparken, orman talanı iddiası ortaya atıldı. Bu iddiayı yalanlayan Sapanca Belediye Başkanı AK Partili Aydın Yılmazer, insaatların yapıldığı alanın tamamının tapulu ve imara açık alanlar olduğunu söyledi. Gölü ve yemyeşil örtüsüyle göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, peş peşe 5 yıldızlı oteller inşa edilen, hafta sonları özellikle İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor. Büyükşehir Yasası'ndan sonra ilçeye bağlı göl manzaralı orman içi köylerde ev ve araziler, Türk ortaklı Arap yatırımcılar tarafından satın alınarak, fiyatları 650-700 bin dolara kadar çıkan lüks villaların inşa edildiği 'Villaköy'lere dönüşüyor. 


650 BİN DOLARA VİLLA 

Suudilerle ortak 'Dibektaş Hills' adı...