07 / 05 / 2024

Saraçoğlu Projesi Kızılay

Saraçoğlu Projesi Kızılay

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri 5.90 milyar TL!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Projesi'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Bu kapsamda Saraçoğlu projesinin 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 5 milyar 90 milyon 654 bin 341 TL oldu. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Saraçoğlu Projesi Kızılay Haberi

Saraçoğlu Projesi Kızılay

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, görevinde bir yılı geride bıraktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, göreve geldiği ilk günden itibaren kent yönetiminde 7’den 70’e herkesle “ortak akıl” ilkesi çerçevesinde hareket ederek, ulaşımdan altyapıya kadar Başkentlileri yakından ilgilendiren birçok yeni karara ve bir çok projeye imza attı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen yarışmada vatandaşların oyuyla “En beğenilen Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

Başkent’te Başkan Tuna’nın ev sahipliğinde yapılan ve Türkiye ile birlikte 16 üye ülkenin belediye başkanları ile temsilcilerinin katıldığı Dünya İdari Kentler 1. Genel Kurulu’nda, 2018-2020 dönem başkanlığına seçilen Başkan mustafa  Tuna, birlik bayrağını teslim aldı.

YENİ YILDA YENİ MÜJDELER

Yeni yıla Başkan Tuna’dan yeni müjdelerle giren Başkentliler,...