19 / 05 / 2024

satış ve pazarlamanın önemleri

satış ve pazarlamanın önemleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever toplantıda satış ofisinin enerjisinden ve bu durumun müşteriye etkilerinden bahsetti

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni dönem! Sahte ilanların önüne geçilecek!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve gayrimenkul pazarlaması yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, konut satış ve kiralama ilan platformundaki yeni dönemi açıkladı.

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

A101'de üç tekerlekli elektrikli moped uygun fiyata satışa çıkıyor! İşte fiyat ve ürün bilgisi...

A101'in 27 Temmuz aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda, Apec üç tekerlekli elektrikli moped dikkat çekti. İşte fiyat ve ürün bilgisi...

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

1 Euro ne kadar oldu? Euro alış satış fiyatı bugün kaç TL? 25 Haziran 2023

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolar Euro ve altın fiyatları yükselişe geçti. Peki, 1 Euro ne kadar oldu? Euro alış satış fiyatı bugün kaç TL? İşte detaylar...

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları bulunmaktadır. Özellikle kiracılar kendi haklarını bilhassa bilmek istiyorlar. Peki “Oturduğu ev satılan kiracının hakları nelerdir?” İşte merak edilenler!

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

satış ve pazarlamanın önemleri Haberi

satış ve pazarlamanın önemleri
Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever'in konuşması: 


91'den beri bu sektördeyim. Bahçeşehir projesinden başlayıp günümüze kadar geldik. Şimdi de Beyaz İnşaat'tayız. Ataköy Konakları da aynı şekilde o bünyedeydi. 11-12 senedir Beyaz İnşaat'ta faaliyet gösteriyoruz.


Satış ve pazarlama esasında iç içiçe bir olay. Esas önemli olan burada insanın satış ofisine geldiği zaman kendi evi gibi hissetmesi lazım. Bir rahatlama bir huzur. 


Bugün manava falan gittiğinizde elmaya bakıyorsun eğer sana kişi iyi bir ürün verdiyse uzakta bile olsa oraya gidip diyorsun ki oradan sen ver bana 2 kilo. O kişi seni arayıp buluyor nereye gidersen. Ama bir defa bir hata yaparsan gerek satışta gerek pazarlamada... O zaman diyor ki bu adam gelmez. 


Bu neye benzer futbol müsabakasında kaleci ve santrafor gibi... Kaleci o...