05 / 05 / 2024

Say 24 şirket

Say 24 şirket

Say 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hamiyet Yiğit ve Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

2023'ün ilk 7 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), bu yılın ilk 7 ayında kurulan şirket sayısının, geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 1,8 azaldığını açıkladı. 

Finansmana ihtiyaç duyan borsaya koştu!

2022 yılında 40 şirketin halka arz edildiği Borsa İstanbul’da 2023’ün 7 ayında 24 şirket halka arz edildi. Uzmanlar şirketlerin hem kolay finansman, hem de kurumsallaşmaya katkı verdiği için halka açılmayı tercih ettiğini belirtiyor.

Tanım değişti çok sayıda şirket KOBİ statüsüne geçti!

Yüksek enflasyon nedeniyle bilançoları şişen ve KOBİ olmaktan çıkan şirketler, yeniden bu tanım içerisine alınırken bu kapsamda olmayan bir çok şirket de KOBİ unvanı kazandı. Gözler, bankaların kredi verme konusunda nasıl bir bilanço tanımı yapacağına çevrildi.

Nisan ayında kurulan ve kapanan şirket sayısında büyük düşüş yaşandı!

Türkiye'de kurulan şirket sayısı, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 oranında azaldı. Nisan’da 9 bin 174 şirket kurulurken, kapanan şirket sayısı da yüzde 1,9 gerileyerek 1423'e düştü.

Kurulan şirket sayısı Nisan ayında yüzde 19 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 azaldı ve 9 bin 174'e indi.

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Ruslar ve Ukraynalılar Antalya’yı istila etti! Açılan şirket sayılarında rekor artış var

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında her iki ülkeden de çok sayıda insanın Antalya’ya göç etmesi ve burada ticari faaliyetlere başlamaları ile birlikte kurulan şirket sayısında yüzde 527 artış olduğu açıklandı.

Türkiye'de 2022'de kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı zirve yaptı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene kurulan yabancı ortak sermayeli şirket sayısı, 20 bin 135'e ulaştı ve 2010'dan bu yana en yüksek seviyeye çıkmış oldu.

Say 24 şirket Haberi

Say 24 şirket

Say 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hamiyet Yiğit ve Ahmethan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Küçükçekmece, Merkez Mahallesi, Dereboyu Caddesi'nde kuruldu. 


Say 24 Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsa almak bunların üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı, hasılat paylaşımı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut , iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaa etmek, satmak ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...