16 / 05 / 2024

Sayım Azmaz açıklamaları

Sayım Azmaz açıklamaları

Adana'nın her tür sosyal kültürel ve ekonomik olaylarında elini her zaman taşın altına koyan İş adamı Sayım Azmaz Kentsel dönüşümle alakalı olarak önemli çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Hükümetten yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Riskli yapı tespiti engellenirse ne olacak? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Bütçesi Meclis'te görüşüldü. AK Parti Milletvekillerinden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Tofaş açıkladı! Tofaş üretim bakım ve envanter sayımı molası verdi...

Tofaş tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, sene sonu envanter sayımı ve bakım çalışmaları nedeni ile 27 Aralık 2023 - 14 Ocak 2024 tarihleri arasında üretime ara vereceğini duyurdu. İşte haberin detayları...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Tarım Bakanlığı, 22 yıl sonra genel tarım sayımı için harekete geçti!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, genel tarım sayımı yapılması konusunda ilk adımın atıldığını açıkladı. Yumaklı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz ile TÜİK arasında genel tarım sayımı yapılması için protokol imzalandı” dedi.

Sayım Azmaz açıklamaları Haberi

Sayım Azmaz açıklamaları


Adana'nın her tür sosyal kültürel ve ekonomik olaylarında elini her zaman taşın altına koyan İş adamı Sayım Azmaz Kentsel dönüşümle alakalı olarak önemli çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sayım Azmaz "Adana artık talihinin Makus olduğu iddiasını yok etmek zorundadır.Bunun günümüzdeki en önemli şansı olarak Kentsel dönüşüm olduğunu " vurgulayarak yapılması gerekenleri bilgi birikim ve tecrübelerini içinde hep ışık olan Adana sevdasına endeksleyip olmazsa olmazlara değindi.


Yaşamının önemli bir bölümünü Adana sevdasına vakfetmiş olan iş adamı Sayım Azmaz; siyasette uzun yıllar yöneticilik yapmış,Belediye Meclis görevlerinde bulunmuş,MHP nin hep üst düzey konumlarında yöneticilik yapmış,Son yıllarda yapımı yılan hikayesine dönen Ramazanoğlu Camii inşaatında önemli maddi ve manevi katkılar koymuş olan Adana markasının önemli müteşebbislerinden biri olarak Adana için şans olan Kentsel dönüşüm konusunda da kayıtsız...