20 / 07 / 2024

sed yardımı ne kadar

sed yardımı ne kadar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ile ekim ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için 170 milyon TL yardım yapacağız" dedi.

İBB asgari ücretliye ve emekliye ne kadar kira yardımı verecek? İBB-KİPTAŞ kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? 

KİPTAŞ ve İBB tarafından riskli yapısını KİPTAŞ ile yenilemek isteyen vatandaşların yapım maliyetine yüzde 40 ile 65 arasında destek verileceği açıklandı. Peki İBB-KİPTAŞ kentsel dönüşüm projesi kira yardımı ne kadar? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Haziran 2024 SED yardımını bekleyenler dikkat! 2024'ün 6. SED yardımı ne zaman yatırılacak? 

Pek çok kişi Haziran 2024 SED yardımı ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Haziran 2024 SED yardımı ne zaman verilecek? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! 2024 Sosyal yardımlaşma nakdi yardımı ne kadar?

Sosyal yardımlaşma nakdi yardım, Aile Destek Programı doğrultusunda  hayata geçirilmiştir. Ülkemizde yaşayan ve yardıma muhtaç olan kişiler, devlet tarafından sunulan farklı sosyal yardımlardan yararlanabiliyor.

Mayıs 2024 AFAD kira yardımı hesaplara yatırıldı mı? AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? 

Pek çok kişi Mayıs 2024 AFAD kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki AFAD kira yatırımı hesaplara yatırıldı mı? AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? 

SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı?

İhtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının masraflarının karşılanması amacı ile verilen SED yardımı ödemeleri, her ay hesaplara yatırılmaya devam etmektedir. Bu süreçte, ay SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı? Merak edilen detaylar...

Nisan 2024 kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar evi dönüşüme giren vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan 2024 kira yardımı ne zaman yatırılacak? 

AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?

AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik vatandaşlar tarafından araştırmalar giderek artıyor. Buna göre, yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi merak edip sorguluyorlar.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

SED ödemeleri zamlı olarak güncellendi! SED yardımları ne zaman yatacak? 

2024 Şubat ayına yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödeme detayları, vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Sosyal ve Ekonomik Destek yardımı, ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacı ile belli tarihlerde hesaplara yatırılmaktadır.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 2024 kentsel dönüşüm kira desteği kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşüm açıklamalarından sonra kira yardımı ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? 

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düşük gelirli aileler çok acil bu açıklamaya bakın...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

sed yardımı ne kadar Haberi

sed yardımı ne kadar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yazılı açıklamasında çocukların korunmasına yönelik hizmetlere önem verdiklerini ve bu amaçla sosyal hizmet modellerinin bulunduğunu belirtere, "SED hizmetimiz de çocuklarımızın korunması ve desteklenmesine yönelik uygulamalarımızdan biri. Çocuklarımızın ekonomik nedenlerden dolayı ailelerinden uzak kalmaları yerine aile bütünlüğünü koruyacak, onların eğitimlerini aksatmayacak destekler sağlıyoruz. Çocuklarımızın toplumsal hayata en sağlıklı şekilde katılması her zaman önceliklerimiz arasında geliyor. Bu çerçevede SED, her ay ailelerimizin hesaplarına düzenli yatırılıyor. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için ekim ayında 170 milyon 596 bin TL ödeme yapacağız" dedi.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Yanık, SED kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere her çocuğu için ortalama 1259 lira destek verildiğini ve SED ödemelerinin 15 Ekim'e kadar tamamlanacağını kaydetti.

Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! Rekor destek...