05 / 05 / 2024

Şeffaflık Paketi açılımı nedir

Şeffaflık Paketi açılımı nedir

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ve hükumetin bundan asla vazgeçmediğini söyledi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Fındık fiyatları her sene Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanıyor. Peki, TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak? Hemen siz de bakın! 

Vatandaşlık maaşı ile ilgili gelişmeler binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı açıklandı mı? Kimler vatandaşlık maaşı alacak?

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

VİOP’ta açılım seansı için tarih belli oldu!

Borsa İstanbul tarafından 2 Haziran’da duyurulan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) açılış seansı uygulaması cuma günü devreye alınıyor.

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Türk müteahhitlerin gözü Azerbaycan’da!

Türkiye’nin askeri olarak aktif olduğu ülkelerden Libya’da müteahhitler alacaklarını tahsil edemezken, 2021 için dikkatler savaş sonrasında Dağlık Karabağ’daki yeniden inşa projeleri için Azerbaycan’a döndü. Müteahhitler, Körfez açılımı da talep ediyor.

Şeffaflık Paketi açılımı nedir Haberi

Şeffaflık Paketi açılımı nedir

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şeffaflık Paketi'nin ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirterek, "Şeffaflık Paketi, Türkiye'nin ihtiyacıdır. Hükümetimiz bundan asla vazgeçmedi. Bunu gündemine aldı, çalışmalar devam ediyor. Ancak bunun gerçekleşmesi için en uygun zamanın herkesin katılımıyla seçimlerden sonra olacağını düşünüyorum" dedi.


Zeybekci, Filistin Başbakan Yardımcısı ve Ulusal Ekonomi Bakanı Muhammed Mustafa'yla basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Toplantıda, Filistin ekonomisinin konuşulduğunu belirten Bakan Zeybekci, Filistin'de ekonomiden, sanayiden, ihracattan daha önce herşeyin siyasi olduğunu kaydetti.


Zeybekci, Filistin'de insanların ekonomik olarak ayakta durmaya çalıştıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:


"Türkiye olarak biz, Filistin'in bu haklı davasında, ekonomik bağımsızlığını kazanma, ekonomik olarak ayaklarının üzerinde durma, insanların onurlu bir şekilde ekmeklerini kazanma ve dünyada ekonomik olarak da var olma davalarında, her davalarına olduğunu gibi sonuna kadar yanlarındayız....