03 / 05 / 2024

şehit aileleri konut kredisi

şehit aileleri konut kredisi

1986-2011 yılları arasında Şehit ailelerine toplam 202 milyon TL faizsiz konut kredisi kullandırıldı...

Torba Yasası'ndan şehit ailelerine faizsiz konut kredisi çıktı!

Meclis tatile girmeden şehir yakınlarına ve gazilere istihdam müjdesi verirken, maaş ve faizsiz konut kredisi de olacağını açıkladı

TOKİ'den iki ile 265 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki yeni projesi için daha ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek o projeler....

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ sudan ucuza konut satacak! 4 bin 54 TL taksitle konut fırsatı için başvurular resmen başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, şimdi de sudan ucuza konut satacak. İşte başvuru döneminin başladığı proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Konya projesinde son dakika! Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kastamonu'ya 118 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara projesinde son dakika! O ilçeye tam 573 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

Yastık altında 2 bin liranız varsa hemen bu 2+1 ev fırsatına göz atın! TOKİ'den Eylül müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman Kahta projesi için başvurular başlıyor. 

şehit aileleri konut kredisi Haberi

şehit aileleri konut kredisi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Toplu Konut Fonu’ndan Şehit Ailelerine Maluller ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredi Yönetmeliği’nin 1991 yılında yürürlüğe girdiğinin altını çizerken,  1986-2011 yılları arasında şehit ailelerinin 202 milyon 558 bin 238 lira faizsiz konut kredisi kullandığını...