03 / 05 / 2024

Selçuk Şişman rönesans

Selçuk Şişman rönesans

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman: "Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinde sosyal yaşam alanları inşa ettiğini belirterek, "AVM'lerimizde insanlar mutlu olsunlar istiyoruz" dedi.

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer bu sefer dolar değil altın ve bitcoin yatırımcıları için açıklamalarda bulundu. 

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Dolarda ateş körüklendi! Selçuk Geçer tek tek tarih vererek uyardı, dolar işte o tarihte fırlayacak!

Doları olanların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer tek tek tarih vererek açıkladı, dolar işte o tarihte fırlayacak...

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Selçuk Şişman rönesans Haberi

Selçuk Şişman rönesans


Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman, 250 En Büyük Uluslararası Müteahhitler Listesi'nde Türkiye'nin l'nci büyük inşaat firması olan Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş olarak Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinde sosyal yaşam alanları inşa ettiğini belirterek, "AVM'lerimizde insanlar mutlu olsunlar istiyoruz" dedi. 


Rönesans Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş olarak İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropol kentlerin yanı sıra Adana, Samsun, Kahramanmaraş ve son olarak da 10 Ekim 20 1 3'te Şanlıurfa'da AVM açtıklarını belirten Şişman, "Optimum'dan sonra ikinci alışveriş merkezi markamız olan Piazza'nın Şanlıurfa'da üçüncü halkasını oluşturduk" diye konuştu. Alışveriş merkezlerinin ayda 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştığını ifade eden Selçuk Şişman, 2013 yılında Rönesans Holding'in yönettiği 8 AVM'de, yıllık ziyaretçi sayısının 65 milyonu aştığını vurguladı. 

2014 yılı sonunda bu rakamın...