06 / 05 / 2024

Semih Yığcı

Semih Yığcı

Dizdar Yapı İnşaat Limited Şirketi, Semih Yığcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2015 tarihinde Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi, Esen Sokak'ta kuruldu.

Binaların kolonlarında bu kesinlikle olmamalı!

Binaların kolonları, kirişlerden aldıkları yükü temele aktaran taşıyıcı elemanlar olarak fazla önem arz ediyor. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın kolon görüntüsünü paylaştı ve olmaması gerekenleri söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

THY’den bir başarı daha! Ağustos ayında dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu

THY ağustos ayında gösterdiği performans ile havayolu şirketlerinin üretim miktarı olarak konuşulan toplam Arz Edilen Koltuk Kilometre (AKK) açısından rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük network taşıyıcısı oldu. İşte detaylar…

Yuki PONY X elektrikli üç tekerlekli motosiklet fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi

Yazın getirdiği sıcak hava ve benzin fiyatlarının dalgalı seyrinin ardından vatandaşlar elektrikli araçlara yüksek talep göstermeye devam ediyor. Bugün haberimizde Yuki markasının en popüler ağaç taşıyıcı araçlarından biri olan Pony X'in özelliklerinden ve fiyat listesinden bahsettik.

Marketlerdeki fiyatlar ne zamana kadar yükselecek? Dünyanın en büyük tedarik devi kötü haberi verdi

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından biri olarak bilinen AP Moller-Maersk A/S, pazartesi yaptığı açıklamada yerel limanlara hizmet veren depolarının bazılarını kapattığını duyurdu. Bu da tedarik sorununun devamı ve fiyatların yükselmeye devam etmesi anlamına geliyor.

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Bsr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Korkmaz ve Semih Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sosyal konutlarda kitle üretimine geçilmeli!

Rizeninsesinet köşe yazarlarından Mustafa Semih Arıcı bugünkü köşe yazısında konut fiyatlarındaki artışa karşı yapılacakları kaleme aldı. 

Konut piyasasında neler oluyor?

Rizeninsesi köşe yazarlarından Mustafa Semih Arıcı bugünkü köşesinde konut piyasasındaki son durumu kaleme aldı.

Semih Yığcı Haberi

Semih Yığcı

Dizdar Yapı İnşaat Limited Şirketi, Semih Yığcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Dizdar Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak,Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, İşhanları,  fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek, satmak, kiraya vermek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ihaleye çıkarılacak her...