08 / 05 / 2024

Şenol Bıçakcı

Şenol Bıçakcı

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Bulvar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde Hasan Altunay ve Şenol Bıçakcı tarafından 600 bin TL sermaye ile İstanbul Sultangazi'de kuruldu.

Şenol Babuşcu'dan kiracıları endişelendiren paylaşım! TBMM'den kiracılara kötü haber mi gelecek?

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu resmi sosyal medya hesabı üzerinden kiracıları endişelendiren bir paylaşım yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun o paylaşımı...

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Azralar İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azralar İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Madde Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bıçakcı tarafından kuruldu.

Ekonomiyi bekleyen büyük tehlike ne? KKM hesapları dolara döndüğünde...

Kur Korumalı Mevduat sisteminin büyük bir hata ve ekonomik yük olduğunu belirten Prof.Dr. Şenol Başbuşçu, ekonomiyi bekleyen gizli tehlikeyi açıkladı.

Meltem Şenol Balaban: Kentsel dönüşüm bütün olarak düşünülmeli!

ODTÜ Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Meltem Şenol Balaban İzmir'de yaşanan deprem sonrasında yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmalarının bütün olarak yapılması gerektiğini dile getirdi.

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koreli Group Madencilik İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Bıçakcı tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Niber Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niber Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Bıçakcı ve Saruhan Ergüneş ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Şenol Bıçakcı Haberi

Şenol Bıçakcı

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta  Beylikdüzü'de  kuruldu. 


Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul ve inşaat yatırımları yapmak; ayrıca yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri gibi benzeri yapıları inşa etmek ve/veya  kiralama ve satın alma yapmak, 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, okul inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler...