28 / 04 / 2024

Serdar İnan en son röportajı

Serdar İnan en son röportajı

İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, piyasalardaki olumsuz gelişmelerin gayrimenkul sektörüne etkisini Sabah Gazetesi Yazarı Şelale Kadak'ın A Haber'de yayınlanan İş'te Hayat programında anlattı...

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Emlak sektöründe hizmet kalitesi artacak!

Emlakçılık yapacaklar ve taşınmaz ticaretiyle uğraşacaklar için yeni dönem başlarken, ilgili yönetmelikle zorunlu kılınan en az 100 saatlik eğitimin çevrim içi alınabilmesi imkanı da sunuldu. 

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

Serdar İnan en son röportajı Haberi

Serdar İnan en son röportajı

İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, piyasalardaki olumsuz gelişmelerin gayrimenkul sektörüne etkisini Sabah Gazetesi Yazarı Şelale Kadak'ın A Haber'de yayınlanan İş'te Hayat programında anlattı. Gayrimenkul sektöründe güvenin çok önemli olduğunu söyleyen İnan, "Satışlarımızın yüzde 40'ını yabancılara yapıyoruz. Onlar 17 Aralık operasyonundan sonra çok tedirgin oldular ve ne yapacaklarını sordular. Biz de 'Bu gibi dalgalanmalar olur ama sağduyu Türkiye'de hep galip gelir' dedik. Bu sefer de sağduyunun galip geleceğine inanıyoruz" dedi. 


ARZ FAZLASI YOK! 

Serdar İnan gayrimenkul sektöründe arz fazlası varmış gibi gösterildiğini söyledi. İnan, "Türkiye'de satışa sunulmuş 700 bin konut var ama her yıl 550 bin çift evleniyor. Bir de boşanmalar var. Ayrıca insanlar ekonomik özgürlüklerini eline aldıkça kendi evlerinde oturmak istiyor. Bu gibi durumlar konut ihtiyacını artırıyor. Yani gayrimenkulde...