05 / 05 / 2024

Serik yeni bulvar

Serik yeni bulvar

Başkan Türel yeni bulvar için "projesine hemen başlayacağız. Arkadaşlarıma talimat verdim. Yaklaşık 3 kilometrelik yolu Büyükşehir Belediyesi olarak, önümüzdeki turizm sezonundan öncesine kadar inşallah tamamlayacağız" dedi.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Serik'in yeni yaşam merkezi hizmete açıldı!

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Başkentte yeni bulvar çalışması devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Bağlıca'yı Sabancı Bulvarı'yla buluşturacak 5 kilometrelik yeni bulvarın yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'ya 5 yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköprü'deki yol yapım ve bulvar çalışmaları son sürat sürüyor. Karaköprü'de vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Manavgat ve Serik yeni yollarına kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Serik ve Aksu’da toplam 30 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Serik yeni bulvar Haberi

Serik yeni bulvar

Başkan Türel, Seriklilere katlı kavşak, yeni bir bulvar, yıllardır yaşanan su sorunun çözümü ve kentsel dönüşüm müjdeleri verdi Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'la yaptığı toplantının ardından Serik'te incelemelerde bulunduktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Türel, mahalli idare seçimlerinin neticesinde Serik'in ve Antalya'nın kazandığını belirterek, "Bunun meyvelerini inşallah kısa sürede göreceksiniz. Biz sizin için çalışıyoruz. 


Gece gündüz de çalışmaya devam edeceğiz. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bugünü Belediye Başkanımızı Ramazan Çalık'la Serik'le ilgili bir alternatif yol geliştirmek için, Kızderisi'nin üstünü nasıl kapatıp, Serik'te yeni bir bulvar açmak suretiyle ana cadde üzerindeki yükü nasıl hafifletiriz diye çalışma yaptık. Projesine hemen başlayacağız. Arkadaşlarıma talimat verdim. Yaklaşık 3 kilometrelik yolu Büyükşehir Belediyesi olarak, önümüzdeki turizm sezonundan öncesine...