03 / 05 / 2024

Serrapark Konutları genel kurul toplantısı

Serrapark Konutları genel kurul toplantısı

376 konutluk Serrapark Konutları'nın 2014 yılı genel kurulu yapıldı. Konevi Kültür Merkezindeki genel kurul toplantısına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kooperatifin üyeleri katıldı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

İnşaatta birim maliyeti 25 bin TL oldu! KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Boş konutlar ihtiyaç sahiplerine kiralansın!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, X sosyal medya hesabından konut sorunu ile ilgili paylaşımda bulundu. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Çelik sektöründen son dakika açıklaması: Deprem konutları için yeterli demir var!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, sektörün depremlerden etkilenen şehirlerde yapımına başlanacak olan deprem konutları için gereken inşaat demiri ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduğunu kaydetti.

Serrapark Konutları genel kurul toplantısı Haberi

Serrapark Konutları genel kurul toplantısı

Meram Belediyesi öncülüğündeki 376 konutluk Serrapark Konutları'nın 2014 yılı genel kurulu yapıldı. Konevi Kültür Merkezindeki genel kurul toplantısına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kooperatifin üyeleri katıldı. 


Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Belediye olarak bu dönemde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 binin üzerinde konut başlattık. Serrapark Konutları da ilk başlattığımız konut projeleri arasında yer alıyor. Daireler hızla tamamlanıyor ve vatandaşlarımız modern konutlarda ikamet etme imkanına kavuşuyor. Yeni Belediye hizmet binamız ile Antalya çevre yolunu birbirine bağlayan Çakılharmanlar Caddesinin genişliğini imar planında 17 metreden 40 metreye çıkardık. 


Bu yol hizmete açıldığında vatandaşlarımızın gayrimenkulleri daha da değerlenmiş olacak" dedi. Alaaddin ile Antalya Çevre Yolu arasındaki alanın revizyon imar planı çalışmasını...