28 / 04 / 2024

Sertan Ünal kim

Sertan Ünal kim

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ünal, yeni görevine Ekim 2015’te başladı.

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi?

Konut aldığınızı ancak, konutun eski malikine ait ödenmemiş aidat borçları olduğunu farz edelim. Bu durumda aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi? Eski aidat borcundan yeni malikin sorumluluğu nedir?

Ünal Karaca Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek!

İsrail gezisinde keşfettiği kil ile kozmetik markası Dermokil’i yaratan Sivaslı işadamı Ünal Karaca, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek olan Karaca, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Boğaçhan Ünal: Karataş'ı turizm cenneti haline getireceğiz!

Karataş'ı turizm cenneti yaparak halkımızla birlikte taçlandıracağız Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Karataş Belediye Başkan Adayı Boğaçhan Ünal, Karataş için hazırladığı projelerle ilçelerini turizm cenneti haline getireceklerini söyledi

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı?

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesi ne zaman yapıldı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı sözleşmesi ne zaman imzalandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı ihalesini kim kazandı? Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı hakkında tüm bilgiler bu haberde...

Arsa payını kim, nasıl belirler?

Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı. Tellal bu sayısında arsa payı ile ilgili bilgi vererdi. Arsa payını kim, nasıl belirler?

Filli Boya Ümit Ünal ile yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor!

Renk trendlerinin öncüsü Filli Boya ve moda, stil danışmanı Ümit Ünal, Coloration koleksiyonu renkleriyle yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor. Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor...

Apartman risk analizini kim yapar?

Var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörlerin ortadan kaldırılmasına yönelik olarak apartman risk analizini kim yapar? İşte yanıtı...

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Sertan Ünal kim Haberi

Sertan Ünal kim

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Sertan Ünal, SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanıdır.


Çalışma hayatına 2001 yılında askerlik görevini yaparken Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Başkanlığı’nda İnş. Müh. Atğm. olarak başlayan ÜNAL, 2002-2005 yılları arasında inşaat ve mühendislik firmalarında şantiye tecrübesi edinmiştir. 


2005 yılında serbest olarak değerleme sektörüne adım atmıştır. 2007 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesine katılarak İzmir Şubesinde Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 


2010 yılında İzmir Şube Yönetmeni, 2013 yılında Teminat Değerleme Departmanında Yönetici, 2015 yılında aynı departmanda Müdür olarak çalışmıştır. 


2015 Ekim ayı itibarı ile Ünal, şirketin Teminat Değerleme Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.


TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal...