04 / 05 / 2024

Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı

Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı

"Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı: Selinus" isimli proje kabul edildi. Batı akdeniz kalkınma ajansı yönetim kurulu tarafından 06.960.00 TL tutarında hibe ile desteklenmesi yönünde karar verildi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Zam şampiyonu soğanın fiyatı düşüşe geçti! Soğan ne kadar, kaç TL oldu?

Mart ayının zam şampiyonu soğanın hasatı başladı. Adana’da 31 Mart’ta hasadına başlandığında tarlada 17-18 liraya tezgahlarda yer alan soğanın fiyatı, ürün bolluğu ve ihracat yasağı nedeniyle 4-5 liraya kadar düştü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

Kuru soğanın kilosunun neden bu kadar arttığı ortaya çıktı! Bakın nedenmiş?

Geçtiğimiz dönemlerde fiyatı 30 TL çıkan kuru soğanın zamlarının sebebi merak konusu oldu. Bu zaman ardında pek çok farklı sebep yatıyor. Üretim ve lojistik maliyetlerinin artması gibi faktörler fiyatları yukarı çekti. Stokçuluk söz konusu olabilir. İşte tüm detaylar…

Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı Haberi

Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı
Selinus Antik Kenti Odeon ziyarete açıldı. Gazipaşa (Anayurt)Gazipaşa Belediyesinin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın alternatif turizmin geliştirilmesi mali destek programı kapsamında başvurmuş olduğu "Sessiz Cennet Gazipaşanın Çığlığı: Selinus" isimli proje kabul edildi. Batı akdeniz kalkınma ajansı yönetim kurulu tarafından 133.700,00 TL olan toplam bütçenin %80 i olan azami 106.960.00 TL tutarında hibe ile desteklenmesi yönünde karar verildi.

Anayurt...