19 / 05 / 2024

Seyfi Dursunoğlu yardımcısına ev mi aldı

Seyfi Dursunoğlu yardımcısına ev mi aldı

Cengiz Semercioğlu Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanan köşe yazısında Seyfi Dursunoğlu'nun 16 yıldır yanında çalışan yardımcısına bir otomobil (hem de cip), bir ev ve bir de arsa aldığını söyledi.

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekliye zam için tarih verdi!

Emekli zammı gündemde yer almaya devam ediyor. Yapılan son zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emekliler maaşlarına bir artış beklerken güzel haber Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan deprem konutlarına ilişkin açıklama: Yıl sonuna kadar teslim etmeyi öngörüyoruz...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da sene sonuna kadar yaklaşık 4 bin kalıcı konutu teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Yüksek Seçim Kurulu sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alıyor! YSK personel alımı başvuruları bugün başladı! 

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'na sözlü sınavla 20 seçim uzman yardımcısı alımı başvuruları resmen başladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Seyfi Dursunoğlu yardımcısına ev mi aldı Haberi

Seyfi Dursunoğlu yardımcısına ev mi aldı

İşte Cengiz Semercioğlu'nun köşe yazısı;


Beyaz’ın yardımcısına 15 bin dolarlık otomobil alması hâlâ konuşuluyor ya, ben de abartmayın diye yazmıştım hani...


Gerçekten de abartılacak bir şey değil bu...


Abartacaksanız Seyfi Dursunoğlu’nun 16 yıldır yanında çalışan yardımcısına bir otomobil (hem de cip), bir ev ve bir de arsa almasını...