18 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesi Doğ Ka Grup projesine onay verdi mi

Seyhan Belediyesi Doğ Ka Grup projesine onay verdi mi

Seyhan Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir arsaya 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına olanak tanıyan mimari projeye nasıl onay verdiği merak konusu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

İsrail belediyesi, Doğu Kudüs'te 30 Filistinliye yıkım tebligatı gönderdi!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün İseviyye Mahallesi'nde yaşayan 30 Filistinliye ev ve yapılarının yıkılacağını bildiren tebligatlar yolladı.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

İsrail Doğu Kudüs'te 216 yasa dışı konut inşa edecek!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, Doğu Kudüs'te bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 216 yeni konut inşa edilmesine onay verildi.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Seyhan Belediyesi Doğ Ka Grup projesine onay verdi mi Haberi

Seyhan Belediyesi Doğ Ka Grup projesine onay verdi mi

SABAH Güney'in 21 Temmuz 2015 günü manşetten yayınladığı "Projesi 1-1 yapılan 4+1" başlıklı imar skandalına bir açıklama gönderen Seyhan Belediyesi, Gürsel Paşa Mahallesi'nde Doğ-Ka Grup tarafından yapılan inşaatın proje dışına çıktığının tespit edildiğini ve kendilerinin buna müdahale ederek fazlalıkları yıktığını belirtti. Ancak 2 bin 391 metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir parsele, toplam 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına yol açan projeyi nasıl onayladığını açıklayamadı. İnşaatı yapan Doğ-Ka firmasının, haberimizi yalanlayan iddiaları da çürümüş oldu. 


HABERİMİZİ YALANLADI 

Bilindiği gibi, Doğ-Ka Grup Gürsel Paşa Mahallesi 75346 Sokak'ta "Doğa Residence" adını verdiği lüks konutlar inşa etmeye başladı. 14 katlı 56 daireden oluşan lüks konutların projesinin 1+1 olduğu ancak inşaatın 4+1 olarak devam ettiği ortaya çıktı. Bu konu gazetemizde manşetten yayınlanınca Seyhan Belediyesi haberimizi tekzip ederek,...