07 / 05 / 2024

Seyit Ardıç kimdir

Seyit Ardıç kimdir

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

ASO Başkanı Ardıç’tan dikkat çeken iş gücü açığı uyarısı! ‘Bu problem bir an önce ele alınmalı’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, sanayinin neredeyse bütün sektörlerinde iş gücü açığının gün geçtikçe artığını söyledi. Ardıkç, "Bu problemin bir an önce ele alınmasını istiyoruz. Aksi takdirde üretimi istediğimiz seviyelerde artırmamız ve geliştirmemiz mümkün olmayacak” diye konuştu.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Sanayicilerden çağrı: ‘İktisada uygun yeni program istiyoruz’

ASO Başkanı Seyit Ardıç, iktisadi anlayışa uygun ekonomi programını uygulamaya konulması gerektiğini söyledi. Ardıç, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin ardından gelecek yeni iktidardan iktisadi anlayışa uygun ve bağımsız Merkez Bankası olan yeni bir program beklediklerini söyledi.

Sanayiciler TOKİ'den fabrika istiyor!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının sanayiciye uygun arsa temini dışında fabrika yapım desteği de vermesi gerektiğini dile getirdi.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Seyit Torun'dan İzmir depremi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke, İzmir'de cuma günü yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret etti.

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Kerim Çarmıklı kimdir?

2012 yılında, yaklaşık 10 yıllık bir yurtdışı deneyiminin ardından geri döndüğü İstanbul’da, konut ve otellerin iç tasarımları konusunda uzmanlaşmış olan Kerim Çarmıklı kimdir? İşte Kerim Çarmıklı..

Çetin Çapan kimdir?

Çetin Çapan, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan, Yargıtay'ın cezasını onamasının ardından adaylıktan çekilmesi üzerine belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki, Çetin Çapan kimdir?

Seyit Torun kimdir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Seyit Torun kimdir? Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Seyit Torun ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Seyit Torun'un biyografisi...

Seyit Ardıç kimdir Haberi

Seyit Ardıç kimdir

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi.

Yatırımcının yanındayız ANKARA Sanayi Odası (ASO) 2. Ve 3. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, en uygun yatırım koşullarının oluşturulması amacıyla hareket ettiklerini ve imkanlar ölçüsünde sanayicilerin yanında yer aldıklarını söyledi. Ardıç, "Toplam 618 hektar bölge sahasında; 400 hektar sanayi parseli, 57 hektar ağaçlandırma sahası, 39 hektar sağlık koruma bandı, atıksu arıtma tesisi kurulması amacıyla 6,4 hektar, diğer sosyal tesisler ve teknik alanlar için de 115,6 hektar ayrıldı" dedi. 


Ardıç, şöyle konuştu: "Bölgemizin tüm altyapı yatırımları tamamlanmıştır. ASO 2. ve 3. OSB gerek parsel büyüklükleri gerekse katılımcılarımızın yatırım alan ve ölçekleri itibariyle, sektörlerinin önde...