03 / 05 / 2024

sgk borcu ödeme

sgk borcu ödeme

SGK borcu olan yüzbinlerce kişinin ilk taksitleri ve peşin ödemeleri devam ediyor. SGK borcunun ödenmesinde son gün 30 Nisan yani bugün prim borçlarını ödenmesi gerekiyor.

SGK borcu olanlar dikkat! SGK'dan uyarı geldi! Bu tarihe kadar ödemeyen yandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan sigorta borcu olanlar için uyarı geldi. SGK borcu olanların bu tarihe kadar ödemeleri gerekiyor. 

SGK açıkladı! Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 senesi şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini duyurdu.

SGK kredi kartı ile ödeme 2024! Prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? Şimdi bakın!

Kredi kartı ile SGK ödemesi yapılıp yapılmayacağı sık sık merak konusu oluyor. Peki prim borçları kredi kartıyla ödenebilir mi? İşte SGK kredi kartı ile ödeme 2024!

Ölüm aylığı alanların hesabına tam bu kadar ek ödeme yatacak! SGK duyurdu, hemen rakama bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine 5 bin Türk Lirası promosyon ödemesinin hesaplara yatırılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

SGK ve prim borcu olanlara uyarı geldi! Ödeme yapmayın, silinecek! 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, vergi ve sigorta prim borçlarıyla ilgili vatandaşları uyardı. Erdursun'a göre af çıkacağı ve prim ve vergi borçlarının silineceği hedefleniyor.

Prim borcu olanlara müjde! SGK'dan geriye dönük indirim hakkı kazanacaklar! 

Çalışanlar, emeklilik dönemine daha güvenli bir adım atmak ve vergi avantajlarından yararlanmak kapsamında askerlik ve doğum borçlanması yolu ile prim satın alma fırsatını değerlendiriyorlar.  SGK'nın sağladığı bu imkanlar, sigortalılara emeklilikte ek bir güvence ve vergi avantajları sağlamaktadır.

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

4A SGK ve 4B Bağ-Kur'lulara son dakika haberi: Maaş takvimi değişti! Artık bu tarihlerde maaş alacaksınız

Emekli vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen ödeme takvimi doğrultusunda maaşlarını almaya hak kazanacaklar. SGK emeklilerin yeni maaş takvimini açıkladı. SGK ve Bağkur'lular dikkat, artık bu tarihlerde maaş alacaksınız...

SGK 23 ilacı geri ödeme listesine aldı! İşte geri ödemeye alınan o ilaçlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içerisinde bulunan ilaçlara bir yenileri daha eklendi. Buna göre artık reçeteye yazılan bu ilaçlar sigorta kapsamında alınabilecek. İşte haberin tüm detayları...

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

EYT'de prim iadesi detayları ortaya çıktı! Prim iadesi şartları 8 soruda tüm detaylarıyla!

SGK, prim ödeme gün sayısını tamamlamadığı için emekli olamayan EYT'lilerin primlerini iade ediyor. Peki, prim iadesi için neler yapılmalı? İşte detaylar...

SGK-SSK ve BAĞ-KUR'lu emekliye ek ödeme müjdesi! Yüzde 25 zamlı maaşlar için 7.500, 8.500, 9.000 TL hesaplara yatacak!

Emekli maaş zamlarının belli olmasıyla birlikte emekli promosyonu veren bankalar promosyon tutarlarını güncelledi. Bu kapsamda emeklilere 7.500 TL ile 10.000 TL arasında ödeme yapılıyor.

sgk borcu ödeme Haberi

sgk borcu ödeme

SGK prim borcu yapılandırması 1 Şubat 2021’de sondu. Yeniden yapılanmadan yararlanan vatandaşların ilk taksitlerini 31 Mart'a kadar peşin ödemeleri durumunda enflasyon farkının yüzde 90'ı silinecek. 

A Haber'de yer alan habere göre; taksitle ödemeyi tercih edenler, kalan borcunu ilk taksiti ödedikten sonra ikinci taksit döneminde ödemek isterse, enflasyon farkının yüzde 50'si silinecek. Taksitli ödemeyi seçenler 18 taksitte yani 36 ayda 2'şer aylık olarak ödeyebilecek.

2,1 MİLYON KİŞİ BAŞVURDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılandırmaya ilişkin veriler paylaşıldı. Buna göre 2 milyon 100 bin kişi SGK prim borçları için başvuru yaptı, 101 milyar lirayı aşan alacak yapılandırıldı. Toplamda şimdiye kadar 7 milyar 400 milyon liralık ödeme gerçekleşti.

BAĞ-KUR PRİM BORÇLARI SİLİNEBİLECEK

SGK borç yapılandırmasının, Bağ-Kur'lular için de avantajlar sağladığını aktaran Selçuk, "Bağ-Kur...