24 / 07 / 2024

SGK Dudullu Depo

SGK Dudullu Depo

SGK Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi, Ümraniye Yukarı Dudullu Köyü, Göller (Açmala) Mevkii'ndeki depoyu 157 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 09 Ağustos 2012 Perşembe günü 10:00-10:15 saatleri arasında yapılacak

Dudullu-Bostancı Metro Hattı ihalesi 10 Eylül'e ertelendi!

Dudullu-Bostancı Metrosu İnşaat Ve Elektromekanik İşleri, Yer Altı Aktarma Merkezleri (Otoparklar), Depo Alanı İle Yönetim Binası Ve Kontrol Merkezi İnşaatı yapım işi ihalesi 10 Eylül'e ertelendi...

SGK'dan Vahdettin Köşkü açıklaması!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK), bazı basın yayın organlarında yer alan SGK bütçesinden Vahdettin Köşkü’nün tadilatı için kaynak kullanıldığına ilişkin iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Ümraniye Yukarı Dudullu 101 ada 22 parselin imar planı yarın askıdan indiriliyor!

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi, 37 pafta, 101 ada, 22 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, yarın askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

SGK'nın Darıca tesisleri belediyeye devredilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, SGK'nın Darıca ilçesinde bulunan atıl durumdaki tesislerini inceledi. Bakan Faruk Çelik, tesisin belediyeye devri konusunda somut adım atılabileceğini söyledi.

Adana Kozan'da 1 milyon 136 bin 423 TL'ye satılık depo ve işyeri!

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan 4.420 metrekare yüzölçümüne sahip olan depo ve işyeri Kozan İcra Dairesi tarafından 16 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Turgutlu SGK binasında sona yaklaşılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli SGK Manisa İl Müdür Yardımcısı Ali Toraman ile beraber Turgutlu'da inşası devam eden yeni SGK binasında incelemelerde bulundular.

Osmangazi'de icradan 1 milyon TL'ye satılık depo ve tarla!

Bursa 19. İcra Dairesi; Osmangazi'de yer alan depo ve tarlayı 1 Aralık 2014 tarihinde satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 63 bin 331 TL olarak belirlendi.

Reysaş Gayrimenkul Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kozan'daki depo projesinin yapı ruhsatını aldı.

Ümraniye Yukarı Dudullu 101 ada 22 parselin imar planı askıda!

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi, 37 pafta, 101 ada, 22 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Kemalpaşa Çınar Köyü'nde 1.8 milyon TL'ye satılık lojman, depo, bina!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Kemalpaşa Çınar Köyü Kiremit Ocağı'nda yer alan kümes, depo, bina ve lojmanları 5 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00 - 10:10 arasında satışa çıkarıyor.

Lüleburgaz'da icradan 969 bin 398 TL'ye satılık atölye, depo, bina!

Lüleburgaz 2. İcra Dairesi; Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Büyükkarıştıran Köyü, Arpalık Mevkii'nde yer alan bina, atölye, depo ve de 2 tek katlı yapıyı satışa çıkarıyor.

Pratik Depo, +1 oda hizmetiyle yüzde 35 büyüdü!

Özellikle ABD'deki örneklerinden ilham alarak 2007 yılında kurulan ev, yazlık ve ofislerdeki fazla eşyaları sigortalı biçimde depolama hizmeti veren Pratik Depo, geçtiğimiz yıla göre eylül ayı itibarıyla yüzde 35 büyüdü...

Bornova'da satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık depo!

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

SGK Dudullu Depo Haberi

SGK Dudullu Depo
Verilen ilan şöyle;


KADIKÖY SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ

GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA SATIŞ İLANI


Kurumumuz Amme alacağından dolayı hacizli olup aşağıda tapu kaydı, özellikleri, adresi ve mu¬hammen değeri yazılı gayrimenkul 6183 sayılı AATUHK. uyarınca açık arttırma sureti ile satılacaktır. SATIŞA ÇIKARTILAN; 1 GAYRİMENKULUN Dosya No: 1061896-34

Tapu Kaydı: İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, 2. Bölge Mah. Yukarı Dudullu Köyü, Göller (Açmalar) Mevkii, 9598 no'lu parsel.

Yeri/Konumu:Taşınmaz; İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent Mah. Sepken Sok. No:9 Yukarı Dudullu adresinde bulunmaktadır.

Özellikleri ve Halihazır Durumu: 174.00 m2 arsa üzerine yapı ruhsatı bulunmayan tek katlı, dışı tuğla ve alüminyum tabaka ile örülmüş depo bulunmaktadır. Taşınmaz düz bir topografyaya sahip olup, çevresinde bir çok sanayi tesisi bulunmaktadır. Taşınmaz DES ve Kadosan Sanayi Sitesine 600 metre uzaklıktadır.

İmar Durumu: İstanbul...